Κυριακή, Απριλίου 30

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο Τάκης Ζαχαράτος! «ΝΑΙ, έχει κάνει μπότοξ ο Αλέξης Τσίπρας...»

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (26/4) ο Τάκης Ζαχαράτος για τον Αλέξη Τσίπρα. Ο γνωστός showman με αφορμή τη νέα ...

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (26/4) ο Τάκης Ζαχαράτος για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο γνωστός showman με αφορμή τη νέα του παράσταση στο Θέατρο Παλλάς βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» και σχολίασε την επικαιρότητα.

Μάλιστα, έκανε ειδική μνεία στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως… έχει κάνει μπότοξ. «Αλέξης Τσίπρας πριν το μπότοξ, όχι μετά», ανέφερε βλέποντας μία φωτογραφία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όταν η Ανθή Βούλγαρη τον ρώτησε τι εννοεί, αποκρίθηκε: «Δεν το έχετε πάρει χαμπάρι; Το πριν και το μετά; Όντως έχει κάνει. Σας το λέω εγώ που το πίνω σε σφηνάκι για να πιάνει παντού. Βέβαια, αν δεν το ξέρεις δεν το καταλαβαίνεις. Δείτε το μέτωπό του πριν και πώς είναι τώρα».

Και πρόσθεσε, κάνοντας χιούμορ: «Τα φρύδια είναι λίγο Star Trek. Αν το πατήσεις λάθος βγαίνει άλλη προσωπικότητα. Είναι στην αρχή ακόμα. Θέλει λίγο ζεστό νερό και μασάζ Αλέξη μου».

Αναφορικά με τις εκλογές σχολίασε: «Υπάρχει μία τεράστια αγωνία, οι φετινές εκλογές μου κάνουν πολύ μπουζούκια. Ο κόσμος έχει βαρεθεί το επαναλαμβανόμενο στις εκλογές που τους θυμούνται. Θα εκτιμούσα πολύ εάν έβλεπα έναν άνθρωπο να είναι καθημερινά μέσα στον κόσμο κι αφουγκραζόταν τι συμβαίνει».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί προτάσεις να «κατέβει» ως υποψήφιος στις εκλογές, αλλά δεν ανέφερε με ποιο κόμμα.

«Εγώ νομίζω ότι δεν είναι καθόλου κακό να έχεις TikTok, αρκεί να είσαι ειλικρινής και αυτό που λες να αφορά τον κόσμο. Πιστεύω σε αυτές τις εκλογές θα δούμε τρελά. Ο κόσμος έχει και πολύ θυμό και έχει απογοητευθεί πολύ και δεν πείθεται πια. Οι πολιτικοί πρέπει να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο και να μην μιλάνε με λόγια που τους γράφει άλλος. Όταν σου γράφει κάποιος άλλος τα λόγια και τα λες ξεκινάς ήδη με ψέμα», ανέφερε για τα social media.

Όσον αφορά τη νέα του παράσταση, ο Τάκης Ζαχαράτος είπε: «Ξεκινήσαμε για 4 παραστάσεις κι έχουμε φθάσει τις δέκα. Είναι μία παράσταση που έχει κοινωνική, πολιτική και τηλεοπτική σάτιρα, είναι ένας καθρέπτης της κοινωνίας».

Ο Τάκης Ζαχαράτος, επέστρεψε στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, με τη νέα του παράσταση «Ραντεβού… με τον Τάκη!», από το Σάββατο 22 Απριλίου.

 http://www.press-gr.com/2023/04/blog-post_4853.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.