Σάββατο, Απριλίου 15

Κατακραυγή για Κώστα Αχ. Καραμανλή μετά την ανάρτησή του από την Πρώτη Σερρών

 Οι Σερραίοι, και κατσίκα αν έβαζε υποψηφιότητα με το  όνομα Καραμανλή θα την ψήφιζαν....

«Προκλητικό» θεωρούν οι χρήστες του Facebook τον Κώστα Αχ. Καραμανλή για την ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών βρέθηκε στην Πρώτη Σερρών, στη γενέτειρα της οικογένειάς του, όπως αναφέρει, όπου παρέστη στον Επιτάφιο και δημοσίευσε φωτογραφίες από την παρουσία του εκεί και παράλληλα ευχήθηκε Καλή Ανάσταση.

Φυσικά η ανάρτηση του Καραμανλή, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι τελικά θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τον Νομό Σερρών, προκάλεσε ποικίλα και κάθε άλλο παρά κολακευτικά σχόλια.

«Ντροπή σου» έγραψαν δεκάδες χρήστες και πολλοί εξ αυτών έσπευσαν να τον «κράξουν» για το γεγονός ότι εμφανίζεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα μετά το τραγικό ατύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά σχόλια χρηστών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .