Σάββατο, Απριλίου 15

Κατακραυγή για Κώστα Αχ. Καραμανλή μετά την ανάρτησή του από την Πρώτη Σερρών

 Οι Σερραίοι, και κατσίκα αν έβαζε υποψηφιότητα με το  όνομα Καραμανλή θα την ψήφιζαν....

«Προκλητικό» θεωρούν οι χρήστες του Facebook τον Κώστα Αχ. Καραμανλή για την ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών βρέθηκε στην Πρώτη Σερρών, στη γενέτειρα της οικογένειάς του, όπως αναφέρει, όπου παρέστη στον Επιτάφιο και δημοσίευσε φωτογραφίες από την παρουσία του εκεί και παράλληλα ευχήθηκε Καλή Ανάσταση.

Φυσικά η ανάρτηση του Καραμανλή, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι τελικά θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τον Νομό Σερρών, προκάλεσε ποικίλα και κάθε άλλο παρά κολακευτικά σχόλια.

«Ντροπή σου» έγραψαν δεκάδες χρήστες και πολλοί εξ αυτών έσπευσαν να τον «κράξουν» για το γεγονός ότι εμφανίζεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα μετά το τραγικό ατύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά σχόλια χρηστών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.