Τρίτη, Απριλίου 18

Εκατομμύρια βγάζουν οι Έλληνες εφοπλιστές με το εμπάργκο στη Ρωσία!


Μπορεί η Ελλάδα και η εθνική οικονομία να μάτωσε λόγω του καταστροφικού εμπάργκο κατά της Ρωσίας, όπως άλλωστε και η ευρωπαΐκή οικονομία υπέστη τεράστι ζημιές, οι έλληνες εφοπλιστές όμως κυριολεκτικά θησαύρισαν. Δεν χρειάζεται λοιπόν να αναρωτιόμαστε γιατί η Ελλάδα έσπευσε αμέσως να συνταχθεί με τις καταστροφικές κυρώσεις, ενώ τα κανάλια υπερασπίστηκαν αυτή την αυτοκτονική πολιτική. Έχουμε ξαναπεί ότι τα κανάλια δεν είναι Φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά κερδοσκοπικές επιχειρήσεις που υπηρετούν τα συμφέροντα των μετοχών τους.


Οι εξαγωγές ρωσικού πετρελαίου και προϊόντων διύλισης πετρελαίου σε τόνους τον Μάρτιο του 2023 έφτασαν στο υψηλότερο επίπεδο από τον Απρίλιο του 2020, σύμφωνα με έκθεση του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας.

Τα έσοδα από τις εξαγωγές αυξήθηκαν 1 δισεκατομμύριο δολάρια από τον Φεβρουάριο σε 12,7 δισεκατομμύρια δολάρια τον Μάρτιο.

Οι θαλάσσιες αποστολές από τη Ρωσία αυξήθηκαν κατά 0,6 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα (bpd) στα 8,1 εκατομμύρια bpd, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης κατά 450.000 bpd σε 3,1 εκατομμύρια bpd στα προϊόντα πετρελαίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .