Πέμπτη, Απριλίου 20

Αυτός θα είναι ο μισθός της Εύας Καϊλή τώρα που αποφυλακίστηκε


Μετά από 4 μήνες κράτησης σε σωφρονιστικό κατάστημα στο Βέλγιο για το σκάνδαλο Qatargate ελεύθερη η Εύας Καϊλή με βραχιολάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις δεσμίδες χρημάτων που βρέθηκαν στο σπίτι της Καϊλή, βρέθηκαν τα αποτυπώματα των Τζόρτζι και Παντσέρι. Η Εύα Καϊλή από το σπίτι της θα ασκεί τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα . Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ότι εκτός από τον μισθό της ως ευρωβουλευτή που ανέρχεται σε περίπου 7.000 ευρώ, θα λαμβάνει και το -κομμένο επειδή δε θα παρίσταται- επίδομα της Ολομέλειας όπως λέγεται, το οποίο ανέρχεται σε περίπου 2.500 ευρώ. Σύνολο δηλαδή 9.500 ευρώ.

Αποτυπώματα Τζόρτζι και Παντσέρι στις δεσμίδες

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα σήμερα ο εκ των δικηγόρων της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της, δεν υπάρχουν τα δακτυλικά της αποτυπώματα.

Όπως αποκαλύπτει το Star, στις δεσμίδες των χρημάτων εντοπίστηκαν τα αποτυπώματα δύο άλλων κατηγορουμένων για την υπόθεση του Qatargate, του συντρόφου της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, και του φερόμενου ως «εγκέφαλου» του κυκλώματος, Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι.Η πληροφορία αυτή δεν είχε αναφερθεί από τις βελγικές Αρχές και χρειάστηκε βαθιά μελέτη της δικογραφίας προκειμένου να εντοπιστεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή ήταν η λεπτομέρεια που οδήγησε τον Μισέλ Κλεζ να υπογράψει τελικά την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή. 

https://www.in.gr/2023/04/15/greece/aytos-tha-einai-o-misthos-tis-eyas-kaili-otan-apofylakistei/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .