Παρασκευή, Απριλίου 14

Τι μας περιμένει…

Χρήστος Μπολώσης
Τώρα πια (που λέει και ο Πάριος) ουδείς δικαιούται διά να έχει (που έλεγε και ο μακαρίτης Μένιος Κουτσόγιωργας) αμφιβολία περί του τι μας περιμένει μετά τις εκλογές, είτε μας προκύψει η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη (διότι υπάρχει και η άλλη Ν.Δ., η κανονική) είτε λουστούμε ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το μεν περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη διακηρύσσει σε όλους τους τόνους, χωρίς να διαψεύδεται, ότι η Τουρκία έχει χιλιάδες ακρογιάλια, άρα δικαιούται το… μισό και βάλε Αιγαίο, εις βάρος μας, αφού εμείς, ως γνωστόν, δεν έχουμε ακρογιάλια στο Αιγαίο.

Από την άλλη, ο κ. Παπαδημούλης (ή Παπασπιτούλης) κατέθεσε τροπολογία ζητώντας να μη χρηματοδοτούνται έργα όπως ο φράχτης. Οποιος, λοιπόν, εκ των δύο -κακή τη μοίρα- εκλεγεί, ετοιμάστε τα διαβατήριά σας για Χίο, Λέσβο, Μυτιλήνη, Σάμο κ.λπ. ή ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε καραβιές επενδυτών και επιβητόρων από Εβρο μεριά.

Πόσο μπροστά ήταν ο κ. Τσίπρας όταν έλεγε «έχουμε θαλάσσια σύνορα και δεν το ξέρουμε;». Και πόσο μπροστά θα είναι ο ελληνικός λαός, αν τους μαυρίσει ή, ακόμα καλύτερα, τους στείλει στα σπίτια τους.

Κι εμείς τι ψηφίζουμε; Ε, όλο και κάτι θα βρεθεί…


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .