Σάββατο, Απριλίου 15

Πάσχα στο Παρίσι για την Πόπη Μαλιωτάκη μετά την περιπέτεια υγείας της

Πάσχα στο Παρίσι για την Πόπη Μαλιωτάκη μετά την περιπέτεια υγείας της

Πόζαρε με στιλ μπροστά στον πύργο του Άιφελ

Στο Παρίσι βρίσκεται η Πόπη Μαλλιωτάκη μιας και η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα στο εξωτερικό μαζί με την παρέα της.

Όπως φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από στιγμές της καθημερινότητας που μοιράζεται στα social media, Πόπη Μαλλιωτάκη δείχνει πιο ευδιάθετη

από ποτέ με το ταξίδι της στη πόλη του φωτός. Η ίδια άλλωστε, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, επιλέγει να ταξιδεύει μόλις βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

 

Αυτή τη φορά, η Πόπη Μαλλιωτάκη πόζαρε με στιλ μπροστά στον πύργο του Άιφελ στη περιοχή Τροκαντερό και επισκέφτηκε πολλά από τα αξιοθέατα του Παρισιού, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από το μαγευτικό της ταξίδι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν λίγες μέρες η Πόπη Μαλλιωτάκη νοσηλεύτηκε για λίγες ώρες στο νοσοκομείο ΝΜΙΤΣ όπου και υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση μετά από μία σύντομη περιπέτεια με την υγεία της.Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .