Δευτέρα, Απριλίου 24

Όλες οι φυλές της γης μαζεύτηκαν στην χώρα μας να κάνουν τι ; Θα κλέψουν θα παρανομίσουν για να ζήσουν . Γιατί η κυβέρνηση δεν τους στέλνει πίσω στις πατρίδες τους αφού στην Ελλάδα δουλειές δεν υπάρχουν . Πόσα ηλικιωμένα άτομα συνταξιούχους σκότωσαν οι παράνομοι μετανάστες όλα αυτά τα χρόνια; Γιατί κανείς δεν μιλά; Αυτοκίνητα κλέβουν, σπίτια ανοίγουν, και τίποτα δε γίνεται. Κάντε μηνύσεις σε Ν Δ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ που μας τους έφεραν για να μας σκοτώνουν !

Ανήλικοι στην Πάτρα επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο για να τον ληστέψουν.

Στα Σεπόλια δεν τολμάς να κρατάς τσάντα ούτε τη μέρα, παρέες από άλλες χώρες δεν μιλούν ελληνικά, σε επιτίθονται κρατώντας μαχαίρια.

Ανήλικοι στην Πάτρα επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο για να τον ληστέψουν

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μία συμμορία ανήλικων στα Προσφυγικά επιτέθηκε στον συνταξιούχο δημοσιογράφο Νίκο Στεφανόπουλο. 

Όλα συνέβησαν όταν ο ηλικιωμένος άνδρας μετέβη στην λαϊκή της γειτονιάς του, για να αγοράσει πορτοκάλια. Μετά την αγορά επέστρεφε στο αυτοκίνητό του  και τον περικύκλωσαν νεαρά άτομα, 15χρονα κατά τον ίδιο. Αφού τον χτύπησαν και του έσκισαν τα ρούχα, του πήραν όσα χρήματα είχε στο παντελόνι του και μόνο όταν άκουσαν μια γυναίκα από μακριά να τους φωνάζει ότι έρχεται

η Αστυνομία, τότε έγιναν καπνός! «Όλα αυτά μέρα – μεσημέρι, σε σημείο με κίνηση λόγω λειτουργίας της λαϊκής αγοράς. Με περικύκλωναν οι νεαροί και με χτυπούσαν επί πέντε λεπτά. Είχα βάλει τα χέρια στο κεφάλι μου για να μη χτυπήσω χειρότερα. Έχω ταραχτεί πολύ με αυτό που συνέβη» περιέγραψε -έντρομος ο Νίκος Στεφανόπουλος.

Στην συνοικία των Προσφυγικών της Πάτρα, πολλοί πολίτες διστάζουν να κυκλοφορήσουν μόλις πέφτει το σκοτάδι.

Πηγή: tempo24.news

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .