Δευτέρα, Απριλίου 10

Κάποιος να μαζέψει τους εν δυνάμει δολοφόνους - Μήπως τελικά η οδήγηση δεν είναι για όλους;

Δε γεννήθηκαν όλοι για να γίνουν οδηγοί...

Κάποιος να μαζέψει τους εν δυνάμει δολοφόνους - Μήπως τελικά η οδήγηση δεν είναι για όλους;

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Πόσα βίντεο να δεις. Πόσους γνωστούς να επισκεφτείς σε νοσοκομεία και πόσες ακόμα ιστορίες να ακούσεις για να καταλάβεις ότι μία λάθος απόφαση πίσω από το τιμόνι μπορεί να ανατρέψει μία για πάντα τη ζωή σου (και όχι μόνο).

Πώς να χαρακτηρίσουμε δεν ξέρουμε τους δύο οδηγούς στο σημερινό βίντεο που φλέρταραν με το χάρο και βγήκαν νικητές από καθαρή τύχη. Όπως θα δείτε και στα πλάνα που τράβηξε dashcam, ενώ υπάρχει συνεχής μονή γραμμή (πράγμα που απαγορεύει ρητά τις προσπεράσεις), ένα επιβατικό όχημα

αποφασίζει να προσπεράσει ημιφορτηγό, λίγα μέτρα πριν την είσοδο σε τούνελ.

Με ελάχιστη έως μηδενική ορατότητα από το αντίθετο ρεύμα λόγω απουσίας φυσικού φωτός στο τούνελ, το επιβατικό καταφέρνει να προσπεράσει και εκεί που θεωρούμε πως η παράτολμη κίνηση ολοκληρώθηκε, στο πλάνο εμφανίζεται ένα δεύτερο επιβατικό όχημα που πραγματοποιεί την ίδια προσπέραση και αποφεύγει την νταλίκα στο αντίθετο ρεύμα ειλικρινά για κλάσματα του δευτερολέπτου.

 https://www.zougla.gr/automoto/news/article/kapios-na-mazepsi-tous-en-dinami-dolofonous---mipos-telika-i-odigisi-den-ine-gia-olous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .