Τρίτη, Απριλίου 11

Ραγδαίες εξελίξεις με Κασιδιάρη!!! Παρέμβαση εναντίον του μέσα στην φυλακή


Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες…

Απίστευτη κινητοποίηση, προκειμένου να μην κατέβει το κόμμα Κασιδιάρη στις εκλογές!!!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης περνάει από πειθαρχικό ακόμα και μέσα στην φυλακή, για τα ηχογραφημένα μηνύματα, τα οποία έχουν ανέβει στο διαδίκτυο.

Με άλλα λόγια ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο ο  φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης καταφέρνει εδώ και μεγάλο διάστημα να απευθύνει πολιτικό  λόγο μέσα από τις φυλακές!!!

Όπως αφήνει να διαρρεύσει η κυβέρνηση, ο πρώην βουλευτής βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση, ενώ δεν διαθέτει κινητό τηλέφωνο ή πρόσβαση στο διαδίκτυο, προκειμένου να επικοινωνεί με κόσμο και τα μόνα επισκεπτήρια που του επιτρέπονται είναι οι επισκέψεις από συγγενείς του και τον δικηγόρο του.

Ωστόσο, στην Νέα Δημοκρατία λένε πως ανεβάζει μηνύματά του στο YouTube!

Την κυβέρνηση στηρίζουν τα κόμματα και ειδικά η Ελληνική Λύση, η οποία δεν θέλει ούτε να σκέφτεται διαρροή ψήφων προς το κόμμα Κασιδιάρη!!!

Άραγε θα υπάρξει κάποιο πολιτικό αντάλλαγμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις υπηρεσίες, τι οποίες εκ των πραγμάτων προσφέρει;;;

photo intime

el.gr

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .