Τετάρτη, Απριλίου 26

Κόλαφος ο Ιωάννης Μάζης: Ζούμε σε μια Δικτατορία για όποιον διαφωνεί με την κυβέρνηση


Ο Ο ζωγράφος Ιωάννης Μάζης! Ο Καθηγητής Γεωπολιτικής στο ΕΚΠΑ, σε μία συνέντευξη που «τσακίζει κόκκαλα»!
Ο Δρ Ιωάννης Μάζης αρνήθηκε για ακόμη μία φορά πρόταση για πολιτευτεί σε εκλόγιμη θέση ψηφοδελτίου Επικρατείας και προτίμησε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην ζωγραφική με την οποία ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια .



Τα όσα λέει για τον «τηλεοπτικό αποκλεισμό» του λόγω των ορθολογικών απόψεων που έχει για τα ελληνοτουρκικά αλλά και τις γεωπολιτικές εξελίξεις σοκάρουν. Ο πανεπιστημιακός καθηγητής έχει αποκλειστεί από σχεδόν όλα τα «συμβατικά» μέσα ενημέρωσης. Ο αποκλεισμός του έχει γίνει κατ ΄ εντολήν της κυβέρνησης ,υποστηρίζει και μιλά ανοιχτά για στοιχεία δικτατορίας και ολοκληρωτισμού. «Όταν αποκλείονται πανεπιστημιακοί επειδή απλά οι απόψεις τους δεν είναι ευχάριστες στην κυβέρνηση για τι άλλο να μιλήσεις». Δηλώνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει μανδαρίνος κανενός και θα εξακολουθεί να λειτουργεί όπως πρέπει να λειτουργεί ένας πανεπιστημιακός καθηγητής.

Ο κ.Μάζης εξηγεί ότι ζωγραφίζει , γιατί εκεί φτιάχνει τον κόσμο με τα χέρια του. Κάνει στο militaire channel μια εξαιρετική ανάλυση για τον τουρκικό κίνδυνο , ασκώντας δριμεία κριτική στον τρόπο με τον οποίο εξακολουθούμε να τον αντιμετωπίζουμε.

Μιλά επίσης για την Παιδεία που αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας μιας χώρας…Τα όσα συμβαίνουν σε αυτό το χώρο στην Ελλάδα τρομάζουν και ο κ.Μάζης αφηγείται κάποια απ ΄ αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .