Σάββατο, Απριλίου 22

Μετά τα Τέμπη… το πλυντήριο: Οι Σέρρες επιστρατεύτηκαν για να ξεπλύνουν τον «ευεργέτη» Κώστα Αχ. Καραμανλή

Το «λιβάνισμα» τερματίζει πάντως μια παρέα ΟΝΝΕΔιτών που λέει: «Ο Κώστας Καραμανλής είναι ευεργέτης».ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΙΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕ...

Λίγο περισσότερες από 1.000 λέξεις στα Παραπολιτικά χρειάστηκαν για να ξεπλυθεί το όνομα του όνομα του ανθρώπου που συνδέθηκε όσο κανείς άλλος με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπων.

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής που δέχτηκε σφοδρές επικρίσεις ακόμη και από το εσωτερικό της ΝΔ όταν ανακοίνωσε ότι η τραγωδία δε θα τον εμποδίσει από το να ξαναδιεκδικήσει την ψήφο των πολιτών, μπήκε σήμερα στην «κολυμβήθρα των Παραπολιτικών» και βγήκε από αυτήν απαλλαγμένος και καθαρός με παράσημο τον… αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Συγκεκριμένα, σε άρθρο που δημοσιεύτηκε σήμερα στα parapolitika.gr και είχε δημοσιευτεί στο αντίστοιχο έντυπο στις 15 Απριλίου, ύστερα από μια αποθεωτική εισαγωγή για τον «άνθρωπο Κώστα Καραμανλή» ακολουθούν μαρτυρίες πολιτών που τον έχουν γνωρίσει και έχουν να πουν τα καλύτερα.

Στο άρθρο-δώρο στον Κώστα Καραμανλή συμπεριλαμβάνονται μαρτυρίες από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, που λέει ότι το σύνολο των έργων που έγιναν από το 2019 και «θωράκισαν τον νομό», «είναι με υπογραφή Καραμανλή. Το λέω και το τονίζω και αυτή είναι η αλήθεια. Το ξέρουν καλά οι Σερραίοι ότι έγιναν πράγματα που δεν είχαν γίνει τα τελευταία 30 χρόνια».

Συνεχίζει σε πιο ποιητικό ύφος ο ιερέας Παύλος Παπαδόπουλος: «όταν γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο και μίλησα και συναναστράφηκα μαζί του, κατάλαβα ότι πρόκειται για έναν σπάνιο άνθρωπο». «Αν κάποιος μπει μέσα στον Κώστα τον Καραμανλή, θα διαπιστώσει ότι κάθε έκφραση του προσώπου του, το καθετί που βγάζει είναι ειλικρινές».

Αντίστοιχα καλά λόγια έχουν να πουν για τον Καραμανλή ο αγρότης Κώστας Μαναβούδης, η κτηνοτρόφος Ελπίδα Σιδηροπούλου και η εκπαιδευτικός Ελευθερία Πάνου.

Το «λιβάνισμα» τερματίζει πάντως μια παρέα ΟΝΝΕΔιτών που λέει: «Ο Κώστας Καραμανλής είναι ευεργέτης».

Το ενδιαφέρον είναι ότι κανένας από τους έξι ανθρώπους που μίλησαν στα Παραπολιτικά δεν θυμήθηκε να αναφερθεί -ούτε καν με θετικούς όρους- στην τραγικότερη στιγμή της θητείας του Κώστα Αχ. Καραμανλή, δηλαδή στο δυστύχημα στα Τέμπη, που έγινε πριν από σχεδόν δύο μήνες.

Μάλλον, οι επικοινωνιολόγοι του «ευεργέτη» απαιτούν πλήρη αποσιώπηση του «ελέφαντα στο δωμάτιο».

 https://www.koutipandoras.gr/article/meta-ta-tebi-to-plyntirio-oi-serres-epistrateftikan-gia-na-xeplynoun-ton-evergeti-kosta-ach-karamanli/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .