Κυριακή, Απριλίου 30

Το παράλογο και το γελοίο έχουν αντικαταστήσει την λογική και την σοβαρότητα...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Μια μεγάλη Ευρωπαϊκή Αρμάδα προελαύνει στις ακτές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, προκειμένου να...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Μια μεγάλη Ευρωπαϊκή Αρμάδα προελαύνει στις ακτές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, προκειμένου να... δείξει στους αλαζονικούς βαρβάρους, την ισχύ του μεγάλου Ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Πριν από 500 χρόνια, κάπως έτσι θ διατυπωνόταν μια τέτοια  είδηση. Σήμερα, ωστόσο, τέτοιου είδους εξαγγελίες, μόνο από έναν κωμικό, σε σταντ απ κόμεντι, θα περιμέναμε ν΄ακούσουμε και όχι από τον επικεφαλής διπλωμάτη της ΕΕ κ. Μπορέλ.
Βέβαια και πριν από 15 χρόνια, οποιοσδήποτε πολιτικός της Ευρώπης καλούσε τα κράτη-μέλη να στείλουν τα πολεμικά τους πλοία, στις ακτές της Κίνας, για να δείξουν την "αποφασιστικότητα της ΕΕ να προστατεύσει την Ταϊβάν", πάλι θα γελούσαμε.
Αλλά, μέσα σε μια 15ετία, το παράλογο και το γελοίο έχουν αντικαταστήσει την λογική και την σοβαρότητα, σε όλα τα επίπεδα πολιτικής της Ευρώπης. Όχι μόνο ο κ. Μπορέλ, αλλά και η Ούρσουλα και όλοι πριν απ΄αυτούς, ήταν μια δράκα ανίκανων με τρομερή αυτοπεποίθηση, που εργάζονταν, όχι προς όφελος των λαών της Ευρώπης, αλλά, κυρίως, προς όφελος των ΗΠΑ. Και η Ταϊβάν "πονάει" πολύ τις ΗΠΑ.
Οι λαοί της Ευρώπης, όμως, δεν δίνουν δεκάρα, για το τι συμβαίνει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, από τα σύνορα της, πολύ περισσότερο, που η Ταϊβάν αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Κίνας, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και η σημερινή ανώμαλη κατάσταση, προέκυψε ως αποτέλεσμα του εμφυλίου πολέμου
Εξάλλου, η ΕΕ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό, από την Κίνα και καλά θα κάνει να υπερασπίσει τα δικά της συμφέροντα και να λύσει τα δικά της εσωτερικά ζητήματα, αντί να δηλώνει και να ενεργεί, ως αποικία των ΗΠΑ, που χρησιμοποιείται μόνο για εκμετάλλευση, από την μητρόπολη!
Όλοι αυτοί οι κλόουν, που μας κυβερνούν εισάγουν κάθε πολιτική και εντολή των ΗΠΑ, είτε αφορά σε εμβολιασμούς, μεταλλαγμένα τρόφιμα, κλιματικές και πράσινες πολιτικές, αναγνώριση 92 διαφορετικών "φύλων" της Φύσης, πολέμους, εξοπλισμούς και λιτότητες.
Αν συνεχίσουν, έτσι-που θα συνεχίσουν-η κατάρρευση τους βρίσκεται, προ των πυλών!

 http://www.press-gr.com/2023/04/blog-post_585.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .