Πέμπτη, Απριλίου 6

Μπρους Γουίλις: Η πρώτη εμφάνιση του μετά τη διάγνωση της άνοιας – To βίντεο από τα γενέθλιά του

Ο σταρ του Χόλυγουντ είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα

Ήταν 30 Μαρτίου του 2022 όταν η οικογένεια του Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός αποσύρεται από την υποκριτική λόγω της διάγνωσης αφασίας, μιας γλωσσικής διαταραχής που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας.

Τον περασμένο μήνα, έγινε επίσης γνωστό ότι ο σταρ του Χόλυγουντ πάσχει από μετωποκροταφική άνοια (FTD), που επηρεάζει τη συμπεριφορά, τη γλώσσα και τις κοινωνικές δεξιότητες.


Χθες ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Die Hard και Pulp Fiction, έγινε 68 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ εμφανίστηκε και μίλησε στην κάμερα για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (19/3) η πρώην σύζυγος του, Ντέμι Μουρ δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από τον οικογενειακό εορτασμό των γενεθλίων του Μπρους, ενώ στο πλευρό του βρισκόταν η νυν σύζυγός του Έμα Χέμινγκ, καθώς και οι κόρες του, Ρούμερ, Σκάουτ και Ταλούλα.

Στο βίντεο, η οικογένεια και φίλοι του τραγουδούν το Happy Birthday, ενώ ο ηθοποιός δείχνει ευδιάθετος, χαμογελαστός και για λίγο τραγουδά και ο ίδιος. Επίσης, συνομιλεί με τους καλεσμένους και σβήνει τα κεριά από την αγαπημένη του κολοκυθόπιτα.

 

Κάποια στιγμή φάνηκε να παραπατάει, χάνοντας για λίγο τα βήματά του, αλλά συνέχισε ακάθεκτος.

«Χρόνια πολλά, BW! Χαίρομαι τόσο πολύ που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα. Σε αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές – όλοι τις νιώθουμε», έγραψε στην λεζάντα η Ντέμι Μουρ.

Η ανάρτησή της

Το ίδιο βίντεο ανέβασε και η κόρη του, Ράμερ, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά μπαμπά. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι. Είσαι τόσο κουλ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .