Τρίτη, Μαΐου 30

Κολωνός: Οκτώ νέα εντάλματα σύλληψης για τον βιασμό της 12χρονης

Νέα εντάλματα σύλληψης αναμένονται για την υπόθεση του Κολωνού μετά την έκτη κατάθεση του κοριτσιού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, συνολικά οκτώ άτομα, δύο Έλληνες και έξι ξένης υπηκοότητας είναι στο «μικροσκόπιο» των αρχών. Η ανήλικη έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία που οδήγησαν τις αρχές στην ταυτοποίησή τους.

Μάλιστα είναι θέμα ωρών να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης. 

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η καθυστέρηση που υπάρχει. Δεν έχουν καν καλεστεί τα συγκεκριμένα πρόσωπα που έχει υποδείξει το παιδί. Έχει δώσει όλα τα στοιχεία και είναι πολύ εύκολο για τις ανακριτικές αρχές να βρουν τους συγκεκριμένους άνδρες», δήλωσε στο Star ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Μέχρι στιγμής για τη φρικιαστική αυτή υπόθεση έχουν συλληφθείς 24 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και η μητέρα του κοριτσιού. Οι δικηγόροι της εχουν προσφύγει στην απόφαση των αρχών να μη βλέπει την κόρη της, η οποία επέμενε και στην έκτη κατάθεσή της ότι η μητέρα της δεν έχει καμία εμπλοκή.https://www.zougla.gr/greece/article/kolonos-okto-nea-entalmata-silipsis-gia-ton-viasmo-tis-12xronis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .