Σάββατο, Μαΐου 20

Ο κ. Τσίπρας μίλησε για «διπλή εξαπάτηση» των συνταξιούχων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς είπε περιέκοψε τη 13η σύνταξη. Ποτέ δεν έδωσε ο Τσίπρας όσο ήταν κυβέρνηση 13η σύνταξη. Τα χριστούγεννα έδινε ένα επίδομα 200-300 ευρώ κι αυτό όχι σε όλους τους χαμηλοσυνταξιούχους

Πότε έδωσε την 13η σύνταξη ο Τσίπρας, και γιατί οι συνταξιούχοι δεν είχαν πάρει τίποτα;

Ο κ. Τσίπρας μίλησε για «διπλή εξαπάτηση» των συνταξιούχων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς είπε περιέκοψε τη 13η σύνταξη ενώ είχε δεσμευτεί ότι θα τη διατηρήσει και δεν έδωσε τα αναδρομικά από δώρα και επικουρικές συντάξεις

"Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για «διπλή εξαπάτηση» των συνταξιούχων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς, όπως είπε, περιέκοψε τη 13η σύνταξη ενώ είχε δεσμευτεί ότι θα τη διατηρήσει και δεν έδωσε τα αναδρομικά από δώρα και επικουρικές συντάξεις με βάση την απόφαση του ΣτΕ.  Από την άλλη, αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. προς τους συνταξιούχους για επαναφορά της 13ης σύνταξης, επιστροφή των αναδρομικών, προανήγγειλε μέτρα για την αποκατάσταση της αδικίας με την προσωπική διαφορά, που Νομοθέτησε ο ίδιος όταν ήταν κυβέρνηση με τον γνωστό και άδικο Νόμο Κατρούγκαλου για συνταξιούχους των 400 ευρώ για να μη πάρουν αύξηση ούτε ένα ευρώ και δεν μπορούν να ζήσουν, και ούτε σε γιατρό δεν πηγαίνουν . Αυτό το νόμο έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν κυβέρνηση έτσι βοήθησε να πεθάνουν πολύ χαμηλοσυνταξιούχοι .

Και σιγά μην ο Μητσοτάκης βοηθούσε τους χαμηλοσυνταξιούχους αλλάζοντας τον νόμο Κατρούγκαλου.

Γι αυτό και δεν πιστεύουμε κανένα κόμμα είναι όλοι ψεύτες υπόσχονται  μέχρι να αρπάξουν τις κουτάλες μετά δεν μας είδαν δε μας ξέρουν γιατί το φαγοπότι είναι πλούσιο και κρατά 4 χρόνια!

Συνταξιούχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.