Τετάρτη, Μαΐου 3

Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: «Έδωσα εγώ τις 27.000 ευρώ»

Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: «Έδωσα εγώ τις 27.000 ευρώ»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν η  Άννα Φόνσου, η οποία με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Τάκης Σαγιώρ για εκείνη, θέλησε να ξεκαθαρίσει μια για πάντα όλα όσα έχουν συμβεί γύρω από τον Γιώργο Μαρίνο.

«Καταρχήν, τον κ. Σαγιώρ δεν τον ξέρω, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Ξέρω ότι έχει ένα τυροπιτάδικο κοντά στο σπίτι του Ηθοποιού και πηγαίνουμε και παίρνουμε τυρόπιτες. Μου είχαν πει όταν πήραμε τυρόπιτες ότι αυτές είναι του κ. Σαγιώρ και είναι και πολύ καλές τυρόπιτες. Δεν ξέρω γιατί έχει τέτοιο μίσος μαζί μου», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Στη συνέχεια η Άννα Φόνσου αποκάλυψε: «Μία φορά με κάλεσε μία γιατρός από τη Νέα Μάκρη και μου λέει «είναι εδώ ο κ. Γιώργος Μαρίνος σε άθλια κατάσταση, είναι χάλια. Δεν πάτε σπίτι του να δείτε αν μένει μόνος του… Πήγαμε, φωνάζαμε, δεν άνοιγε. Ήρθε η αστυνομία, ανοίγουμε, φωνάζουμε κ. Μαρίνο, λέει ποιος είναι και γάβγιζαν πολλά σκυλιά…

Τον πήραμε, τον πήγαμε στον Ευαγγελισμό, τον κοιτάνε και τον έβαλαν στην Εντατική. Πάω κάνω πρεμιέρα στο θέατρο, επιστρέφω στο νοσοκομείο και μου λένε ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει αναστατώσει τους πάντες γιατί έχει ιδιωτική ασφάλεια και θέλει να τον πάνε κάπου με την ασφάλειά του.

Τον πήγαμε στο Υγεία και το πρωί έβαλε μπαλονάκι. Ρώτησα τον Γιώργο Μαρίνο να μου πει ποιοι είναι φίλοι του. Έρχεται κάποιος Βασίλης, ο οποίος ήταν επιστάτης του. Παίρνω όλους τους φίλους του, κανένας δεν ήρθε εκτός από την Κάτια Δανδουλάκη.

Με ειδοποιεί η ασφάλεια ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει να μας πληρώσει πολύ καιρό και θέλουμε 27.000 ευρώ. Δίνω εγώ τις 27.000, γίνεται καλύτερα, μου επέστρεψε τα χρήματα και του λέω τώρα πού να σας πάμε; Λέει δεν έχω πού να πάω… και τον πήγαμε στο σπίτι του Ηθοποιού. Δεν ήθελε να βλέπει κανέναν φίλο του, μόνο εμένα».

«Αφού πέρασε ένας μήνας του είπα ότι πρέπει να φύγει διότι κάποιος που έχει λεφτά δεν επιτρέπεται να μένει στο ίδρυμα. Μου είπε «Θέλω να δω αν μπορώ να πάω στης κ. Λάτση που έχει κάνει ένα ίδρυμα στον Γέρακα. Σε 5-6 μέρες μου λέει έκλεισα, έρχεται ο Σταμάτης Φασουλής, τον παίρνει, πάει εκεί και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «Άννα εδώ είναι καταπληκτικά, να έρθεις να με δεις». Παίρνω την άλλη μέρα και μου λένε ήρθε ο κ. Βασίλης και τον πήρε, μια μέρα κάθισε εκεί.

Μιλήσαμε αργότερα και μου είπε “Άννα μου εδώ ο Βασίλης είναι αδελφός, και η γυναίκα και τα παιδιά, θα ήθελα όμως να μην ξαναμιλήσω σε κανέναν” και δεν τον ξαναείδα.

Ο Γιώργος Μαρίνος μένει στην Γλυφάδα με μια κοπέλα που τον φροντίζει, όλα αυτά τα έχει κανονίσει ο Βασίλης. Είναι καλά και δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Ο Βασίλης και η γυναίκα του τον φροντίζει πάρα πολύ», κατέληξε η Άννα Φόνσου.

 


 

 

Νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή, ο Τάκης Σαγιώρ είχε επιτεθεί στην Άννα Φόνσου, λέγοντας πως δεν ήταν ποτέ φίλη του Γιώργου Μαρίνου.

«Γνωρίζω τον Γιώργο Μαρίνο από το 1962. Γνωρίζω πολύ καλά πώς ζούσε, ποιοι ήταν φίλοι του. Ήταν ένας άρχοντας, τεράστιο ταλέντο, σταμάτησε την ώρα που έπρεπε, δεν ενόχλησε κανέναν.

Ο Γιώργος Μαρίνος δεν ζήτησε ποτέ βοήθεια από κανέναν, αυτή η κυρία (σ.σ. Άννα Φόνσου) προθυμοποιήθηκε να τον πλησιάσει. Της είπε “ποια είστε κυρία μου;”. Δεν ήταν φίλοι ποτέ. Πρότεινε από το νοσοκομείο να τον πάνε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Φαίνεται ότι εκεί κάτι ενόχλησε τον Μαρίνο.

Ο Γιώργος Μαρίνος, κατά την κυρία αυτή, δεν είχε για να αγοράσει ούτε γάλα. Η ίδια η κυρία είπε ότι δεν μπορεί να τον φιλοξενήσει γιατί το καταστατικό λέει ότι δεν μπορούν να φιλοξενούν πλουσίους. Ό,τι λέει το κάθε βούρλο δεν με ενδιαφέρει και δεν με απασχολεί», είπε αρχικά ο Τάκης Σαγιώρ και συνέχισε: «Τον Γιώργο Μαρίνο τον βοήθησε πάρα πολύ μια κυρία μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας, είναι φίλη του χρόνια.

να φιλοξενούν πλουσίους. Ό,τι λέει το κάθε βούρλο δεν με ενδιαφέρει και δεν με απασχολεί», είπε αρχικά ο Τάκης Σαγιώρ και συνέχισε: «Τον Γιώργο Μαρίνο τον βοήθησε πάρα πολύ μια κυρία μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας, είναι φίλη του χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.