Τετάρτη, Μαΐου 31

Θέλετε ένα 4ο μνημόνιο από το ΔΝΤεσ με νέες λιτότητες και με υποθήκευση του υπεδάφους/υποθαλάσσιου πλούτου αλλά και έναν εθνικά καταστρεπτικό συμβιβασμό με την Τουρκία σε ότι διεκδικεί ναι ή όχι;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι εκλογές της 25/6 θα έπρεπε να πάρουν χαρακτήρα Δημοψηφίσματος με το ακόλουθο σαφές ερώτημα:
 
"Θέλετε ένα 4ο μνημόνιο από το ΔΝΤεσ με νέες λιτότητες και με υποθήκευση του υπεδάφους/υποθαλάσσιου πλούτου αλλά και έναν εθνικά καταστρεπτικό συμβιβασμό με την Τουρκία σε ότι διεκδικεί ναι ή όχι;;"
 
Και αν όχι, ιδού το πρόγραμμα-πρόταση για να μείνει το όχι όχι αυτήν την φορά:
(Ακολουθεί η πρόταση κάθε κόμματος )

Αυτά διακυβεύονται στις εκλογές στις 25/6...όλα τα άλλα είναι μαρμελάδες για ελαφρύ πρωινό. Σε συνθήκες πλήρους διασάλευσης της (πολιτικής και νομικής εν προκειμένω) πραγματικότητας,η ατζέντα δε διαμορφώνεται στη βάση κανόνων αλλά είναι αποτέλεσμα άσκησης ωμής βίας.

1 σχόλιο:

Dojo Westend είπε...

Από φθινόπωρο θα παίζουν τα κανάλια την άσχημη οικονομική μας κατάσταση. Όταν θα περιμένουμε τον εφιάλτη ενός νέου μνημονίου θα εμφανίσουν ως λύση τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Θα μας φέρουν στα λεφτά μας με ολίγον κατανάλωση ακρίδας και τσόντες στα σχολεία και θα πούμε ευχαριστώ. Στο χρονικό σημείο αυτό το κόμμα ΝΙΚΗ θα κάνει αγώνα για να αποδεχτεί η εκκλησία μας την αποξηραμένη ακρίδα ως νηστίσιμο. Όλος ο αγώνας θα στηριχτεί πάνω στην επιστημονική ανακάλυψη μιας επιτροπής, που θα υποστηρίζει ότι η ακρίδα είναι στην ίδια οικογένεια με το σαλιγκάρι. Η επίσημη εκκλησία θα ανακυρηξει την ανωτερότητα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Ο νέος τεχνοθεολογος Πιερρικακης θα περάσει και τον Δένδια στην Τετάρτη συνεχόμενη νίκη της ΝΔ το 2034 και ο Χατζηνικολαου θα υπερθεματίζει την είδηση. Άλλος ένας τρομοκράτης έπεσε στα χέρια των ΕΚΑΜ, έχοντας στην κατοχική του δυο κότες, μια κατσίκα και μια Χήνα στη γιάφκα του στο πατρικό του σπίτι στα Σκούρτα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .