Παρασκευή, Μαΐου 5

Νέο μακελειό με 8 νεκρούς και 15 τραυματίες στη Σερβία


Νέο μακελειό με 8 νεκρούς και 15 τραυματίες στη Σερβία

Μια μέρα μετά τη φονική επίθεση σε σχολείο στο Βελιγράδι της Σερβίας οι αρχές ανέφεραν νέo αιματηρό μακελειό με πυροβολισμούς που είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα τουλάχιστον 8 νεκρούς - κατά άλλες πηγές ανέρχονται σε 10- και τουλάχιστον 15 τραυματίες.

Τα τραγικά περιστατικά συνέβησαν σε τρία χωρία της Σερβίας, 42 και 46 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου, στα Ντούμπονα, Σέπτσιν και Μλαντένοβατς, όπως μετέδωσε το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug επικαλούμενο το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας νεαρός 21 ετών σκόρπισε τον θάνατο πυροβολώντας αδιακρίτως με αυτόματο όπλο, μέσα από το αυτοκίνητο του.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Nova S μεταδίδει ότι μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 8 ανθρώπων και ο τραυματισμός τουλάχιστον άλλων 15. Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για δέκα νεκρούς.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε συνολικά 25 άτομα. Επτά από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία του Βελιγραδίου.

Παράλληλα έκκληση για αίμα απηύθυνε το υπουργείο Υγείας της Σερβίας.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή του Μλαντένοβατς, αναζητώντας τον δράστη. 

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί από ελικόπτερα και drones που πετούν πάνω από τη περιοχή, και περικυκλωθεί από την αστυνομία κοντά στην κωμόπολη Μάλι Ποζάρεβατς αλλά αρνείται να παραδοθεί και απαντάει στα πυρά των αστυνομικών.

 

https://www.zougla.gr/kosmos/article/okto-nekri-ke-deka-travmaties-se-peristatiko-me-pirovolismous-konta-sto-veligradi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .