Δευτέρα, Μαΐου 1

Ναταλία Γερμανού: Απίστευτα πράγματα στην εκπομπή της – «Είσαι μια θείτσα βαρετή»

Σύνταξη ΙΝ

Τι συνέβη;

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στο Καλύτερα Δε Γίνεται την τοποθέτηση του Γιώργου Θεοφάνους για το τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου που χρησιμοποιήθηκε σε διαφήμιση και στην συνέχεια έκανε μια πιο προσωπική τοποθέτηση.

«Έχει δίκιο. Στους δημιουργούς ανήκουν τα τραγούδια. Με συμφέρει αυτό που λέω. Κατά καιρούς μας έχουν ζητήσει για διαφημίσεις σε εμένα και σε συνθέτες να δώσουμε τραγούδια για διαφημιστικά

σποτάκια κι έχουμε πει κι όχι» είπε αρχικά.

 

«Αναλόγως που, τι και πως. Αν μου ζητήσουν το ‘Μπαμ και κάτω’, που είναι ένα υπέροχο σουξέ, χαριτωμένο και σου φτιάχνει την διάθεση, θα πεις πάρτε το. Αλλά αν μου πεις δώσε το ‘Απόλυτο κενό’ και να το κάνουμε ‘μες στην ψυχή μου το απόλυτο σκαμπό’ γιατί το θέλει μια εταιρία επίπλων, θα πω καλύτερα όχι» συμπλήρωσε.

«Ξέρεις πόσοι άνθρωποι βρήκαν χαριτωμένη την διαφήμιση με τον Τάσο Μπουγά; Μου είπαν ότι είσαι μια θείτσα βαρετή κι ότι είναι πολύ ωραία η διαφήμιση. Μου είπανε σας πονάει που έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία. Λέω εμένα; Έχω παιδιά να τους πάρω παιχνίδια;» κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

 

Δείτε το βίντεο

.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .