Δευτέρα, Μαΐου 1

ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΝΟΘΕΥΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ασψ

Φαίνεται ότι κάθε τι που δηλώνει δεξιό και πατριωτικό τάσσεται αυτόματα στη μαυρη λίστα αφού μετά τους αποκλεισμούς των κομμάτων του Μπογδάνου – Εμφιετζόγλου, σήμερα εκτός εκλογικής μάχης θέτουν και τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» του Νίκου Νικολόπουλου. Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός της «Πλεύσης Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αλλά ως γνωστή αριστερή, το ποίημα αλλάζει. Ανέστρεψε τον αποκλεισμό της και εγκρίθηκε από τις ενστάσεις που έκανε η συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Και δημιουργούνται πλέον ερωτήματα, όχι για την διαδικασία (δεν πιστεύουμε ότι είχαν «στοχοποιηθεί» από τους υπολογιστές του ΥΠΕΣ η οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες μεταξύ συνολικά 48 κομμάτων), αλλά η σοβαρότητα με την οποία, αντιμετωπίζουν τις εκλογές ορισμένα μικρά κόμματα.

Έτσι οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες δεν χρειάστηκε καν να κριθούν από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου σε ότι αφορά το αν είναι «κέλυφος» ή όχι του Εθνικού Κόμματος Έλληνες του Η.Κασιδιάρη, όπως υποστήριζαν δημοσιεύματα φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε σχετική του δήλωση ο Ν.Νικολόπουλος:

«Παρά το γεγονός ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» κατήρτισαν ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές Περιφέρειες της Ελλάδας, μέσα σε μόλις 4 ημέρες από την υποβολή της αίτησης προς τον Άρειο Πάγο για τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές, το ηλεκτρονικό σύστημα του ΥΠΕΣ, δεν επέτρεψε την κάθοδο του κόμματος στις εθνικές εκλογές!

Από το απόγευμα του Σαββάτου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠΕΣ, «πέταγε» έξω τα ονόματα των υποψηφίων και ειδικά των γυναικών, ενώ κάθε τόσο απέκλειε την πρόσβαση σε αυτό.

Ραντεβού με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» στις δεύτερες κάλπες».

Από την άλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε για την θετική εξέλιξη της ένστασής της:

File-18-139x300

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9c%ce%91%ce%a5%ce%a1%ce%95%ce%a3-%ce%9c%ce%95%ce%a1%ce%95%ce%a3-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%97-%ce%94%ce%97%ce%9c%ce%9f%ce%9a%ce%a1%ce%91%ce%a4%ce%99%ce%91-%ce%a0%ce%97%ce%a1%ce%91%ce%9d-%ce%a0/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.