
Στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστή ενότητα το δημογραφικό για να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις στο τι σκοπεύουν να κάνουν με συγκεκριμένες ενέργειες για να αρχίσουν οι Έλληνες να γεννούν ξανά.
Γιατί αυτή είναι μία θεματική ενότητα που «καίει» και κανείς δεν δείχνει διαθέσιμος να την αναλάβει.
Βασικά όλοι επιμελώς απέφυγαν να την θίξουν σε αυτή την προεκλογική περίοδο σα να θεωρείται πλέον… χαμένη υπόθεση.
Σύμφωνα με έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας, σήμερα το 25% των κατοίκων της πόλης των Αθηνών είναι αλλοδαποί, νόμιμοι και παράνομοι.
Σε ορισμένες μάλιστα συνοικίες όπως τα Πατήσια, ο Άγιος Παντελεήμων, ο Άγιος Παύλος , η Πλατεία Βικτωρίας και άλλες που βρίσκονται κοντά στα όρια της πόλης η μεταβολή είναι τόσο ραγδαία ώστε είναι θέμα χρόνου οι αλλοδαποί να αποτελέσουν την πλειονότητα του πληθυσμού. Και έτσι οι γηγενείς Έλληνες να είναι λιγότεροι από τους αλλοδαπούς.
Το ποσοστό των αλλοδαπών σε αυτές τις συνοικίες φθάνει το 40-45% ανά περιοχή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .