Πέμπτη, Μαΐου 25

Νέο ΕΣΥ με υγειονομικό ισοδύναμο ή ιδιωτικοποίηση της υγείας;

Της Κατερίνας Γιαννακά, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου-Κυκλάδες, αναπληρώτρια συντονίστρια στο τμήμα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Νέο ΕΣΥ με υγειονομικό ισοδύναμο ή ιδιωτικοποίηση της υγείας;
Σημείωση του syrostoday.gr: Οι άνωθι εκφραζόμενες απόψεις ανήκουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον συντάκτη και δεν αντικατοπτρίζουν την επίσημη θέση του syrostoday.gr, των συντακτών και της ιδιοκτησίας του. Το μέσο αναπαραγάγει ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο συντάκτης, ο οποίος και φέρει την αποκλειστική ευθύνη των γραφόμενών του. Πάγια θέση της ιδιοκτησίας του syrostoday.gr αποτελεί η φιλοξενία ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των απόψεων, ανεξαρτήτως πολιτικών, θρησκευτικών ή αλλων πεποιθήσεων, αρκεί αυτές να είναι επώνυμες και να μην εμπεριέχουν υβριστικό περιεχόμενο, το οποίο προσβάλλει τα χρηστά ήθη. Το syrostoday.gr δεσμεύεται να δημοσιεύει οποιαδήποτε επώνυμη απάντηση, θιγόμενου ή μη, στα επώνυμα δελτία τύπου που αναδημοσιεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .