Σάββατο, Μαΐου 6

Ο πρέσβης των ΗΠΑ τσούνης (υποτίθεται Ελληνικής καταγωγής), ζήτησε δημόσια από την Ελλάδα, να αποδεχθεί την τουρκία ως συνομιλητή και εταίρο για τη συνεκμετάλευση του Αιγαίου.


Σταύρος Βιτάλης

Ο πρέσβης των ΗΠΑ τσούνης (υποτίθεται Ελληνικής καταγωγής), ζήτησε δημόσια από την Ελλάδα, να αποδεχθεί την τουρκία ως συνομιλητή και εταίρο για τη συνεκμετάλευση του Αιγαίου. Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, οι τσιπρομητσοτάκηδες και λοιπές κομματικές συμμορίες, μας προετοιμάζουν για "Πρέσπες του Αιγαίου". Το ερώτημα που τίθεται σε μάς τους λιγοστούς εναπομείναντες Έλληνες είναι. ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΤΣΟΥΝΗΣ ΠΕΡΣΟΝΑ ΝΟΝ ΓΚΡΑΤΑ (ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 99% των Ελλήνων της Εθνοσυνέλευσης, απαντούν στον ελληνικής καταγωγής πρέσβη των ΗΠΑ: TSOUNIS GO HOME. YOU ARE PERSONA NON GRATA FOR THE PEOPLE OF GREECE!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .