Πέμπτη, Μαΐου 18

Τι “μύρισε” ο σκύλος της ΕΜΑΚ στον Μητσοτάκη; Μόλις τον πλησίασε ο Κούλης τρομοκρατήθηκε και άρχισε να κλαίει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγραφή

Κατατρόμαξε ο σκύλος των ηρώων της ΕΜΑΚ που είχαν πάει στην Τουρκία μόλις τον πλησίασε ο Κ.Μητσοτάκης και αμέσως του γύρισε την πλάτη και άρχισε να κλαίει.

Αυτό ήταν κάτι που σίγουρα δεν το περίμενε ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε οι άνδρες της ΕΜΑΚ, ούτε αυτοί που διοργάνωσαν αυτήν την συνάντηση.

Δείτε, παρακάτω, το απίστευτο βίντεο

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως αν τρομάζουν οι σκύλοι της ΕΜΑΚ, τότε τι να πουν οι πολίτες αυτής της χώρας, οι οποίοι ζουν στην φτώχεια, στην ανεργία, κλείστηκαν στα σπίτια τους περίπου δύο χρόνια από τον πρωθυπουργό τους, δεν ξέρουν αν αύριο κάποιο fund θα τους πάρει το σπίτι, όπως και δεν γνωρίζουν αν όταν μιλούν στο τηλέφωνο, ή όταν γράφουν στα social media αποτελούν «νόμιμο» στόχο παρακολουθήσεων γιατί αποτελούν «απειλή» για την «εθνική ασφάλεια».

Οι σκύλοι είναι πολύ συναισθηματικά όντα. Όσοι έχουν σκύλο ξέρουν πως αν έναν άνθρωπο δεν τον θέλουν κοντά τους, για λόγους που καταλαβαίνουν τα ίδια τα σκυλιά, το δείχνουν και το φανερώνουν σε αντίθεση με τους ανθρώπους.

Τα σκυλιά έχουν όσφρηση 100.000 φορές καλύτερη από έναν άνθρωπο και μπορούν και μυρίζουν τις ορμόνες που εκκρίνει ένα άτομο.

Οι ορμόνες αντιστοιχούν στην συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση ενός ατόμου.

Προφανώς κάτι από αυτά δεν άρεσε στον σκύλο της ΕΜΑΚ.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%b9-%ce%bc%cf%8d%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b5-%ce%bf-%cf%83%ce%ba%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%95%ce%9c%ce%91%ce%9a-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%9c%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.