Τρίτη, Μαΐου 2

Το ΑΠΕ εξαφάνισε την κατάπτυστη και ανθελληνική δήλωση του πρέσβη των ΗΠΑ!

 Ανθελληνική πρόκληση από τις ΗΠΑ, προπαγάνδα σοβιετικού τύπου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στο πανελλήνιο η απαράδεκτη δήλωση του πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνη αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά, που έγινε στο φόρουμ των Δελφών.

Πρόκειται για μία από τις χειρότερες δηλώσεις που έχουν γίνει ιστορικά κατά της πατρίδας μας από την αμερικανική πλευρά και οπωσδήποτε την χειρότερη δήλωση που έχει κάνει εν ενεργεία αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα.

Η δήλωση αυτή μάλιστα έγινε την ώρα που ο Μητσοτάκης στα χρυσοπληρωμένα προπαγανδιστικά βίντεο που προβάλλονται ουσιαστικά τις τελευταίες ώρες στην ελληνική τηλεόραση, ισχυρίζεται ότι η εικόνα της Ελλάδας αναβαθμίστηκε διεθνώς και δείχνει φόντο την ομιλία του στο Κογκρέσο!

Η αλήθεια πάντως είναι αυτή που αναφέρει ο Νίκος Μιχαηλίδης σχολιάζοντας το βίντεο: «Αυτή η περίεργη τοποθέτηση, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα έριχνε κυβέρνηση. Τώρα πάμε σε εκλογές, μάλλον θα στοιχίσει στη ΝΔ εκλογικά. Βέβαια οι ευθύνες, κυρίως, βαρύνουν τον ΥΠΕΞ και την κυβέρνηση γιατί με την στάση τους ενθαρρύνουν τέτοιες προσεγγίσεις και πρακτικές
#Μπανανία»

Ήταν τόσο εύστοχη η παρατήρηση του Νίκου Μιχαηλίδη, που αποδείχτηκε περίτρανα από την πρωτοφανή λογοκρισία του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, το οποίο υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό. Το ΑΠΕ, εξαφάνισε το επίμαχο απόσπασμα της δήλωσης του αμερικανού πρέσβη!

Μιλάμε για ένα επικίνδυνο καθεστώς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .