Δευτέρα, Μαΐου 22

Ο "γιος του πατέρα του" έφτυσε τον κοκαϊνομανή των Ουκροναζί!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο γίγαντας της παγκόσμιας αντίστασης Μπασάρ Αλ Άσαντ κι η Συριακή αντιπροσωπεία έβγαλαν επιδεικτικά τα ακουστικ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο γίγαντας της παγκόσμιας αντίστασης Μπασάρ Αλ Άσαντ κι η
Συριακή αντιπροσωπεία έβγαλαν επιδεικτικά τα ακουστικά τους με την...

ταυτόχρονη μετάφραση,
κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του Ζελένσκι στη σύνοδο του Αραβικού Συνδέσμου...

ΗΠΑ, 8 Μάη 2023: «Η Συρία δεν πρέπει να γίνει εκ νέου δεκτή στον Αραβικό Σύνδεσμο!»... Κι όταν το Λιοντάρι της Δαμασκού προσκλήθηκε εκ νέου στον Αραβικό Σύνδεσμο μετά από 12 χρόνια Το Λιοντάρι της Δαμασκού στη Τζέντα..., το αμερικανικό υπουργείο των Εξωτερικών, μετά την ανυποχώρητη στάση των Αραβικών χωρών, έστειλε την ευθεία απειλή: «Ανταλλάγματα..

. να μιλήσει στη Σύνοδο ο Ζελένσκι, ειδάλλως...»

Στην παρέμβαση του ο κοκαϊνομανής δεν εξαπέλυσε τις γνωστές ναζιστικές του φανφάρες που σερβίρει στη δύση και στη λεγόμενη βουλή των Ελλήνων, αλλά άφησε τις αιχμές του για τη στάση εκείνων των Αράβων κι ειδικότερα τις χώρες του Άξονα της Αντίστασης: «Μεταξύ σας υπάρχουν εκείνοι που κάνουν τα στραβά μάτια στην προσάρτηση της Κριμαίας».
Με τη σειρά του, ο οικοδεσπότης διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, επανέλαβε τη θέση της Κίνας και ταπείνωσε με το γάντι τον Νατοϊκό Ουκροναζί: «Η Σαουδική Αραβία υποστηρίζει τις διεθνείς προσπάθειες για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης και είναι έτοιμη να μεσολαβήσει μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας».
Έτσι ο τοξικομανής με γαλλικό πολεμικό αεροσκάφος, προσφορά του Μακρόν, πήγε Ιαπωνία για τους G7 για να βρει το κοινό των αφεντικών του. Α... εκεί κάποιος να τον ενημερώσει πως η "αντεπίθεση" που διαλαλεί έφερε αποτέλεσμα: Το Μπαχμούτ... έπεσε!

Πριγκόζιν στον Ζελένσκι: «Σήμερα, όταν βλέπεις τον Μπάιντεν, φίλησε τον στην κορυφή του κεφαλιού του και πες του ένα γεια από μένα»
Γιαννης Τσεβρισκ

Ο πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ, έδωσε το στίγμα του Άξονα της Αντίστασης. Με μια συγκροτημένη ομιλία για όλους κι όλα. Έθεσε το πλαίσιο για τον Αραβικό κόσμο, μιλώντας για την: «Ανάγκη ενίσχυσης της Αραβικής Συνεργασίας μπροστά στη νέο-αποικιοκρατία, την αποκαλούμενη κυριαρχία του Δυτικού πολιτισμού και των νέο-οθωμανικών και Σιωνιστικών φιλοδοξιών»
Στην Ελλάδα, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της δεξιάς και της Νατοϊκής αριστεράς, που κήρυξαν τον πόλεμο εναντίον της Συρίας για 12 ολόκληρα χρόνια, είναι και ανιστόρητοι: 450 χρόνια υπό Τουρκοκρατία ο Αραβικός κόσμος κι επίσης υπάρχει για το Νατοϊκό υπαλληλικό προσωπικό το σύνδρομο, ο εφιάλτης τους που αυξάνει το μίσος εναντίον του Συριακού λαού "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας!"

«Allah Soùrìa Bashar aubas»
Ο Θεός, η Συρία, ο Μπασάρ και φτάνει

"Είναι ο γιος του πατέρα του!"

Σύνοδος της "Μεσογειακής Ένωσης" στο Παρίσι, στις 14 Ιούλη του 2008 ("Union pour la Méditerranée" συγκεντρώνει 43 χώρες. 28 χώρες της Ε.Ε. και 15 χώρες της βόρειας Αφρικής, Μέσης Ανατολής και νοτιοανατολικής Μεσογείου).
Γράφει ο σιωνιστής πρωθυπουργός του Ισραήλ Ehud Olmert, για τον αιώνιο εχθρό των σιωνιστών Μπασάρ Αλ Άσαντ, που δεν αναγνώρισε κι αναγνωρίζει κανέναν "διάλογο" με τους κατακτητές της Παλαιστίνης... και επιπροσθέτως για να εκφράσει το λάθος της πρόσκλησης  στη "Μεσογειακή Ένωση" σ' έναν "αδιάλλακτο υποστηρικτή της τρομοκρατίας":

«Τα μάτια μου ήταν πάντοτε καρφωμένα στον πρόεδρο Αλ Άσαντ κατά την έναρξη της Συνόδου κορυφής, όπου ήταν παρόντες πολλοί ηγέτες και βασιλιάδες. Αυτό με την ελπίδα να τον πλησιάσω και να του σφίξω το χέρι. Όταν προσπάθησα να το κάνω, με είδε και κατάλαβε , απομακρυνόμενος και γυρίζοντας μου την πλάτη.

Εκείνη την εποχή γέλασα και είπα μεγαλοφώνως στα αγγλικά: "Αυτό δεν επιτρέπεται!".
Παρόλο που πολλοί αρχηγοί κρατών με άκουσαν, ο Αλ Άσαντ με αγόησε παντελώς. Όταν η Σύνοδος κορυφής πλησίαζε στο τέλος της, ρώτησα τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ "Είδες τι έκανε σ' εμένα ο Άσαντ;" κι ο Mubarak μου απάντησε "Είναι ο γιος του πατέρα του"».
Το σχετικό βίντεο από εκείνη τη σκηνή που διαδραματίστηκε στη Σύνοδο του Παρισιού... η εικόνα μιλάει... κραυγάζει!

 «Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya *  الله يحميكي يا سوريا

Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του»!»

 15 Μάρτη 2023: Ο Άσαντ έφθασε στη Μόσχα... για συνομιλίες με τον Πούτιν! 
 Άσαντ - Πούτιν... πλήρης ταύτιση! Το Λιοντάρι συνάντησε την Αρκούδα!


7 Ιούνη 2022: Η Ε.Ε. κι η αποικία Ελλάδα και με τον Μητσοτάκη... ανανέωσαν το παράνομο φονικό εμπάργκο στη Συρία...

 
«Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του!»
Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .