Τρίτη, Μαΐου 2

Η δύσκολη εξίσωση των τριών!

Που κατάντησες Ελληνάρα, να σε κυβερνούν Κούληδες και  Μπούληδες  ...και τι περιμένεις απ' αυτούς;

Θα μας πουν ότι θα νοικοκυρέψουν το κράτος. Αλλά είναι αυτοί που πήραν ένα σωρό ανόητες αποφάσεις κατασπαταλώντας το δημόσιο χρήμα και όταν ξεσκεπάζεται κάποιο σκάνδαλο με περισσή αλαζονεία λένε αναλαμβάνω το πολιτικό κόστος. Ξεχνάνε βέβαια να αναφερθούν στο οικονομικό κόστος το οποίο φορτώνουν στις πλάτες των δικών μας παιδιών.

Θα μας πουν για την υγεία και για το πόσο καλά ανταποκρίθηκε η κυβέρνηση στην πανδημία. Θα αποκρύψουν όμως επιμελώς τα πλήρη στατιστικά στοιχεία για την γενική θνησιμότητα του πληθυσμού μετά τον μαζικό εμβολιασμό.

Ήμουν μόλις 10 ετών όταν οι Έλληνες ψήφισαν την κατάργηση της Βασιλείας στην Ελλάδα. Δεν αντελήφθησαν τότε ότι απλώς αντικατέστησαν την λέξη Βασιλιάς με την λέξη Πρόεδρος, ενώ τα έξοδα συνέχισαν να τρέχουν. Ακόμα και στην εποχή που οι πολιτικοί υπέγραφαν το ένα μνημόνιο μετά το άλλο, επέλεξαν να μειώσουν συντάξεις και να απολύσουν υπαλλήλους που έπαιρναν χίλια ευρώ τον μήνα, παρά να απολύσουν τον πρόεδρο της δημοκρατίας που σπαταλούσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον μήνα.

 Σε αυτό το τρελό πανηγύρι της δήθεν δημοκρατίας, ο ένας θα κατηγορεί τον άλλο για διαφθορά και θα τον απειλεί με ειδικά δικαστήρια, ενώ η πραγματική αλήθεια είναι ότι όλοι τους ανεξαιρέτως, είναι διεφθαρμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .