Τετάρτη, Μαΐου 24

Ο πρόεδρος του κόμματος που πήρε μόνο μία ψήφο… ψήφισε Μητσοτάκη!

Η... οικολογική διαμαρτυρία, η μυστηριώδης ψήφος και το "πιο μορφωμένο παιδί της χώρας μας"

Μόλις μία ψήφο έλαβε η παράταξη «Έλληνες Οικολόγοι» του Δημοσθένη Βεργή στις εκλογές της Κυριακής. Το απίστευτο είναι πως, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της παράταξης, δεν ψήφισε τον εαυτό του, αλλά τον… Κυριάκο Μητσοτάκη!

Εξηγώντας (λέμε τώρα) τη στάση του, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο Δημοσθένης Βεργής ανέφερε: “Παιδί μου είναι κι αυτό! Γιατί το 2019 το ίδιο έκανα και βγήκε ο Μητσοτάκης και έφυγαν οι αριστερομοντερνοφασίστες. Φοβερό πράγμα! Πενήντα χρόνια μας πήγε ο μεγαλοαπατεώνας Ανδρέας Παπανδρέου, θες να μας πάει τώρα και ο Τσίπρας άλλα πενήντα; Άει στο να μην πω!

Εγώ είμαι ο πιο σοφός και γράφω ιστορία!”.

Μιλώντας αργότερα στο Open, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν τύπωσε ψηφοδέλτια, σε μία οικολογική διαμαρτυρία για τη χρήση χάρτινων ψηφοδελτίων, όμως κάποιος (που δε γνωρίζει) πήρε το λευκό ψηφοδέλτιο και έγραψε σε αυτό το όνομα των Ελλήνων Οικολόγων.

“Εγω ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί είναι το πιο μορφωμένο παιδί της χώρας μας”, πρόσθεσε.

 https://www.koutipandoras.gr/article/o-proedros-tou-kommatos-pou-pire-mono-mia-psifo-psifise-mitsotaki/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .