Κυριακή, Μαΐου 7

Τώρα, ας κοιμούνται με εφιάλτες! Κανείς δεν χρειάζεται την παραδοχή τους στην προβοκάτσια!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Οι αστειότητες των ξένων ηγετών της Δύσης και της Ουκρανίας, για την επίθεση με...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Οι αστειότητες των ξένων ηγετών της Δύσης και της Ουκρανίας, για την επίθεση με... ντρον, στο Κρεμλίνο, έχουν χτυπήσει κόκκινο.
Ακούσαμε και διαβάσαμε, για "μυστική και μυστηριώδη επίθεση", για εξωγήινο αντικείμενο, που χτύπησε το Κρεμλίνο και για "στημένη, από τους Ρώσους προβοκάτσια, προκειμένου να δοθεί η αφορμή εξόντωσης του Ζελένσκι".
Δεν συντονιστήκατε καλά, βρε παιδιά! Πολυδιάσπαση, στις απολογίες σας και δεν πείθουν κανέναν!
Ειδικά αυτήν την "διαπίστωση", για την εξόντωση του Ζελένσκι, που αναφέρουν και τα δικά μας ΜΜΕ, την πετάει στα σκουπίδια των ψεμάτων σας, ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, Ναφταλί Μπένετ.
Οπως είπε σε συνέντευξη του, σε Ισραηλινό μέσον, μετά την περυσινή συνάντηση του με τον Πούτιν (Μάρτιος του 2022):
"Ο Πούτιν ανακοίνωσε την αποναζιστικοποίηση. Που σημαίνει επίσης, την εξάλειψη του Ζελένσκι. Η ζωή του ηγέτη είναι ανεκτίμητη. Και κατάλαβα ότι ο Ζελένσκι ήταν σε κίνδυνο. Βρισκόταν σε ένα μυστικό καταφύγιο. Ρώτησα τον Πούτιν: "Θα σκοτώσετε τον Zelensky;" Απάντησε: "Δεν πρόκειται να σκοτώσω τον Zελένσκι." Τότε ρώτησα: "Πρέπει να καταλάβω ότι μου δίνετε τον λόγο σας ότι δεν θα σκοτώσετε τον Zελένσκι;;" Είπε ξανά: "Δεν θα σκοτώσουμε τον Zελένσκι."
Μετά τη συνάντηση στο αυτοκίνητο από το Κρεμλίνο στο αεροδρόμιο, ήρθα σε επαφή με τον Zελένσκι μέσω του Whatsapp ή του Telegram."
-Δεν φοβηθήκατε ότι οι Ρώσοι θα το  δουν;
"Όχι. Δεν υπήρχαν προβλήματα. Κάλεσα τον Zελένσκι και του είπα: "Βγήκα από την συνάντηση και δεν πρόκειται να σε σκοτώσει". Με ρωτάει: "Είστε σίγουρος;" Απαντώ: "100%, δεν θα το κάνει." Δύο ώρες αργότερα, ο Zελένσκι πήγε στο γραφείο του και με πήρε, από εκεί τηλέφωνο, λέγοντας: "Δεν φοβάμαι!"
Ετσι, για όσους γνωρίζουν, ο Πούτιν είχε δώσει επίσημες διαβεβαιώσεις, όχι μόνο στον Ζελένσκι, αλλά και σε όλους τους αρχηγούς των Δυτικών κρατών, για την ασφάλεια τους, κατά τις επισκέψεις τους, στην Ουκρανία. Ακόμη και στον ίδιο τον Μπάϊντεν! Κάποιοι, ωστόσο, δεν το εκτίμησαν και αποθρασύνθηκαν, απειλώντας αυτοί την ζωή του Πούτιν!
Τώρα, ας κοιμούνται με εφιάλτες!
Κανείς δεν χρειάζεται την παραδοχή τους στην προβοκάτσια!
Τα πάντα είναι ξεκάθαρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .