Τετάρτη, Μαΐου 31

Πορτοσάλτε κατά Τσίπρα: «Δεν μου έρχεται για συνέντευξη, δυστυχώς… Φοβάται να έρθει»!

 Το ακούσαμε κι αυτό


Τα μιντιακά πρωτοπαλίκαρα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ έβαλαν μπρος τη φουλ επίθεση κατά πάντων, στην προσπάθειά τους να βάλουν κι αυτοί μερικά λιθαράκια για την εξασφάλιση της αυτοδυναμίας της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ηγήτορας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος εξαπέλυσε βέλη κατά του Αλέξη Τσίπρα, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να υποστηρίξει ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ… φοβάται να του δώσει συνέντευξη!

«Αν μας βλέπει ο κ. Τσίπρας, σε μένα δεν μου έρχεται για συνέντευξη, δυστυχώς… Ο κ. Τσίπρας φοβάται να έρθει, φοβάται. Απολύτως. Το λέω ξεκάθαρα», είπε χαρακτηριστικά ο πανελίστας δημοσιογράφος, την ώρα που τον σιγόνταραν οι υπόλοιποι στο στούντιο.Να σημειώσουμε πάντως, ότι στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο κ.Τσίπρας κατηφόρισε δύο φορές στο Φάληρο για να δώσει ζωντανή συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Αλλά ο Άρης Πορτοσάλτε το βιολί του, συνέχισε την επίθεση λέγοντας μάλιστα και τι θα ρωτούσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αν τον είχε απέναντί του:

«Θα του έλεγα: ‘Το αχρείαστο τρίτο μνημόνιό σας κ. Πρόεδρε μας κόστισε 100 δις., ο τυχοδιωκτισμός σας. Μπορείτε να μας πείτε, η λάθος απόφαση της απλής αναλογικής πόσο κόστισε στους Έλληνες πολίτες; Μας κόστισε αχρείαστες εκλογές, εκατομμύρια. Πόσο κόστισε νομίζετε η αστόχαστη ενέργειά σας;’».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .