Κυριακή, Μαΐου 21

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Σε μαζική αποχή από τις κάλπες καλεί ο δήμαρχος Πόρου...

Σε μαζική αποχή από τις εκλογές καλεί τους κατοίκους του Πόρου ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Δημητριάδης, σύμφωνα με δημόσια ανάρτησή του σ...

Σε μαζική αποχή από τις εκλογές καλεί τους κατοίκους του Πόρου ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Δημητριάδης, σύμφωνα με δημόσια ανάρτησή του στο Facebook.

Η κίνησή του αυτή έρχεται ως αντίδραση στο Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο, όπως καταγγέλλει, το 1/4 του Πόρου θα γίνει επισήμως βιομηχανική ζώνη ιχθυοτροφείων (ΠΟΑΥ) και θα διοικείται από μια πολυεθνική εταιρεία.

Στην ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι ο Πόρος, από τουριστικός προορισμός, θα μετατραπεί σε ένα κέντρο ιχθυοκαλλιέργειας, και σταδιακά η τοπική επιχειρηματικότητα και η απασχόληση θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτό. Όπως, εκτιμά ο δήμαρχος του Πόρου, δεν πρόκειται για κάποιο μακρινό σενάριο, αλλά για μια εξέλιξη που αν δεν σταματήσει θα ολοκληρωθεί σε ελάχιστους μήνες.

Μάλιστα, ο Γιάννης Δημητριάδης υποστηρίζει ότι την εξέλιξη αυτή εμπεριέχουν στο πρόγραμμά τους όλα τα κόμματα εξουσίας και μόνο κάποια μικρά κόμματα (ΜέΡΑ25, ΚΚΕ, κόμματα οικολογίας) έχουν δηλώσει την αντίθεσή τους σε αυτή.

Παράλληλα, ο δήμαρχος του Πόρου αναφέρεται στις ελλείψεις σε γιατρούς, εκπαιδευτικούς, πυροσβέστες και αστυνομικούς, κάνει λόγο για «σφαγή» των κατοίκων του Πόρου και ζητεί από τους κατοίκους του νησιού να εκπέμψουν ένα ισχυρό μήνυμα προς την κεντρική εξουσία με την αποχή τους από τις κάλπες.

 http://www.press-gr.com/2023/05/blog-post_479.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .