Δευτέρα, Μαΐου 22

Ο μεγαλύτερος νικητής των Ελληνικών εκλογών ο... Ερντογάν! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ο μεγαλύτερος νικητής των Ελληνικών εκλογών ο... Ερντογάν!

Και δυστυχώς σε αυτό το σχέδιο του βαθέως κράτους και από τις δύο όχθες του Αιγαίου, συμφωνεί η πλειοψηφία εδώ. Για μία ακόμα φορά το σύστημα χέρι χέρι με τους ΑΡΔ πούλησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Η χώρα εισέρχεται πλέον στην πιό μαύρη περίοδο της....Καληνύχτα Ελλάδα. Ξεχάστε Αιγαίο, ξεχάστε Θράκη, ξεχάστε Μακεδονία, ξεχάστε Κρήτη...γενικά ξεχάστε την Ελλάδα. Το δίποδο κουνάβι που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων..

μόλις αυτοκτόνησε.

Ας ισοπεδωθεί πλέον το σύμπαν.Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.Ίσως από τις στάχτες και τα ερείπια γεννηθεί κάτι καλύτερο. Ίσως να πρέπει να εξολοθρευτεί όλη αυτή η σαπίλα.Το ξέραμε ότι θα συμβεί...όταν σας λέγαμε ΕΔΩ ότι ΔΕΝ θα πάμε σε δεύτερες εκλογές. Και ότι έρχεται νοθεία ΕΔΩ. Είχαμε προειδοποιήσει τον ανόητο κάτοικο της χώρας ότι αυτό που έρχεται μετά της εκλογές είναι τόσο άσχημο και θα χρειαστούν τα 3/4 της Βουλής για το πετύχουν...ΕΔΩ.

Μακάρι όλα να τους πάνε στραβά και να μην λύσουμε τίποτα. Καλύτερα πόλεμος, παρά υποταγή.

 Ρόμπερτ Μενέντεζ για τις εκλογές: Μετά τις εκλογές Ελλάδα και Τουρκία θα βρουν τρόπους να λύσουν τα προβλήματά τους https://t.co/HTsI6WAap4

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 Μακάρι όλα να τους πάνε στραβά και να μην λύσουμε τίποτα. Καλύτερα πόλεμος, παρά υποταγή.

Διότι όταν μιλάνε και λένε "να λύσουν τα προβλήματα" εννοούν Πρέσπες του Αιγαίου. 

 https://zeys-elaynon.blogspot.com/

 

Άστα ρε φίλε, απογοήτευση σήμερα, την νοθεία την ξέραμε, την βλακεία επισης, την μαλακία την νιώθουμε χρόνια τώρα. Αλλά έλεγα ότι τόσοι πολλοί κακοπερνάνε που θα βγει θυμός για όσα έχουμε υποστεί πολλοί, 10000 υγειονομικοί, ψεκασμένοι εμείς, πτωχευμένοι, νεκροί κτλ. Μάλλον ζω σε άλλο κόσμο. Πήγα σήμερα από το χωριό μου το ένα και απογοητεύτηκα να δω τι γίνετε. Στης μάνας μου είδα τα ξεφτιλίκια από το φατσοβιβλίο και τους συγγενείς . Μπλε το ένα πράσινο το άλλο. Είχα και βάφτιση και πετάχτηκα και με τους συνομίληκους και τους συγγενείς θα κάνω χαρακίρι δεν έχω πλέον κάτι να πω με αυτούς, καλύτερα στα αμπέλια κ τις ελιές. . Δεν μας αξίζει αυτό το παράλληλο σύμπαν. Είναι πλέον ζόμπι. Το θέμα είναι να διαλέξουμε βουνό πλέον και οδηγίες να σωσουμε τα παιδιά μας. Γαμώ τα σπίτια τους πλέον. Και όμως σε όλο το σόι έχουμε μόνο εμείς τις αιρετικές απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .