Παρασκευή, Μαΐου 19

Εκλογές: Με Βαλαβανίδη – Λογοθέτη το «Κίνημα Φτωχών» του Παύλου Κοντογιαννίδη


Ο Χρήστος Βαλαβανίδης και ο Ηλίας Λογοθέτης έπειτα από μία πορεία πολλών ετών στο θεατρικό σανίδι, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση αποφάσισαν να περάσουν το κατώφλι της πολιτικής, καθώς στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είναι υποψήφιοι βουλευτές με το κόμμα «Κίνημα Φτωχών» που ίδρυσε ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης.

Ο κ. Βαλαβανίδης και ο κ. Λογοθέτης βρέθηκαν στο πλευρό του κ. Κοντογιαννίδη στην διακαναλική συνέντευξη του κόμματος ενόψει των εκλογών. Ο Χρήστος Βαλαβανίδης θα είναι υποψήφιος

βουλευτής στον Β1 βόρειο τομέα Αττικής, ο Ηλίας Λογοθέτης θέτει υποψηφιότητα στον Β’2 Δυτικό Τομέα Αθηνών, ενώ ο Παύλος Κοντογιαννίδης ως πρόεδρος του κόμματος θα είναι υποψήφιος στον Β’3 νότιο τομέα Αττικής, στον νομό Ημαθίας και στην Α’ Θεσσαλονίκης.

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.