Παρασκευή, Μαΐου 19

Ακτινοβολία χημικής και βιολογικής απειλής... Συνέπειες της χρήσης ακτινοβολίας και χημικών όπλων!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Μεγάλη κινητοποίηση, για την εξουδετέρωση της ακτινοβολίας, της χημικής και βιολογικής απειλής...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Μεγάλη κινητοποίηση, για την εξουδετέρωση της ακτινοβολίας, της χημικής και βιολογικής απειλής... έγινε, χθες, στην Πολωνία.
Το χτύπημα της αποθήκης πυρομαχικών, στο Χμενλιτσκιι, όπου φυλάσσονταν βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου, ευγενικής προσφοράς των Άγγλων, προς την Ουκρανία, προκάλεσε άλμα των επιπέδων ακτινοβολίας, στα Πολωνικά σύνορα με την Ουκρανία.


Στο Πολωνικό Λουίλιν, τα όργανα μέτρησης κατέγραψαν μια απότομη αύξηση (6-7 φορές) του επιπέδου του βισμούθιου, το οποίο είναι προϊόν της αποσύνθεσης του απεμπλουτισμένου ουρανίου.
Στον Πολωνικό Εθνικό Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (PAA), αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι το διάγραμμα που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο είναι γνήσιο  και λαμβάνεται από το ευρωπαϊκό σύστημα παρακολούθησης ακτινοβολίας.
Ακόμα και στην πρωτεύουσα της Πολωνίας διεξήγαγαν απροσδόκητα ασκήσεις για να εξουδετερώσουν τις συνέπειες της χρήσης ακτινοβολίας και χημικών όπλων. Συμμετείχαν διαφορετικές υπηρεσίες. Από τη στρατιωτική αστυνομία, μέχρι ειδικοί χημικών εργαστηρίων.
Λάδι στη φωτιά του πανικού πρόσθεσε ο επικεφαλής του Εργαστηρίου Στρατιωτικής Αστυνομίας, υπολοχαγός Bartosh Klevchinsky:
"Πρόκειται για διεθνείς διαδικασίες που είναι συνεπείς με άλλες υπηρεσίες, έτσι ώστε να μπορούν να προσδιοριστούν, αποτελεσματικά και με ακρίβεια, τα θύματα μεγάλων καταστροφών."
"Μεγάλων καταστροφών";;;
Μέχρι και λίγες ημέρες πριν οι Βρετανοί "επιστήμονες" και "δημοσιογράφοι" τύπωναν "αναλύσεις", σχετικές με την ασφάλεια  αυτών των βλημάτων, πίνοντας το καφεδάκι τους στο Χαρντ Ροκ Καφέ!
Είναι δυνατόν να μας έλεγαν ψέματα;;
Δεν είδα και την Γκρέτα πουθενά να μιλάει για "κλιματική αλλαγή" και "πράσινη ανάπτυξη", μάλλον επειδή οι βόμβες είναι οικολογικές!

 http://www.press-gr.com/2023/05/blog-post_965.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .