Δευτέρα, Μαΐου 8

Αποκάλυψη: Πιέσεις σε Ανδρουλάκη να συνεργαστεί με Μητσοτάκη από το Σημιστάν

Δείτε τι αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Kontra Χρήστος Κυμπιζής

Άνθρωποι του στενού (πιο στενού δεν γίνεται) περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, φαίνεται ότι πριν από λίγες μέρες προσέγγισαν τον Νίκο Ανδρουλάκη και του ζήτησαν να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο μιας μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επίσης, το σημαντικό είναι πως αυτές οι πιέσεις προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ήταν σε γνώση -και μάλλον με τις ευλογίες- κορυφαίου βουλευτή του κινήματος, ο οποίος είναι γνωστός για την αντί-ΣΥΡΙΖΑ ρητορική του.

Βεβαίως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Κυριακάτικη Kontra news, o Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε με ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι».

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα πως μετά τις κάλπες, είτε του Μαΐου, είτε πολύ περισσότερο του Ιουλίου, αποκλείεται μια συγκυβέρνηση μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το δεδομένο είναι όμως, πως αυτή τη στιγμή ο Νίκος Ανδρουλάκης αρνείται να δεσμευθεί και να υπογράψει μια υπόγεια και παρασκηνιακή συμφωνία με τη ΝΔ.

Βαθμολογία:

https://netakias.com/2023/05/06/apokalypsi-pieseis-se-androylaki-na-synergastei-me-mitsotaki-apo-to-simistan/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .