Τετάρτη, Μαΐου 24

ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! “ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ…” ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΕΦΗ! ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΝΙΚΗ” ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ “ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ” ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ; ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ!

komma-niki-natsios-euaggelatos

Το κόμμα ΝΙΚΗ ξεπετάχτηκε κυριολεκτικά μέσα σε μια νύχτα! Όλο το σύστημα το προωθεί. Γιατί άραγε; Μάλλον τελικά ο δασκαλάκος δεν ήταν και πολύ λεβεντιά. Μέχρι και εξώφυλλο στο “Πρώτο Ψέμα” έπαιξε! Οι μάσκες έπεσαν όμως για τις… σιγανοπαπαδιές των παραθρησκευτικών οργανώσεων!  Πρώτη μούρη και στον Ευαγγελάτο και στην Τατιάνα και παντού!

Κύριε Μαρινάκη το κόμμα ΝΙΚΗ των σκοτεινών “χρηματοδοτών” μήπως είναι δικό σας; Έχετε καμία σχέση; Ερώτηση κάνουμε!

Καταγγελια:

Προχτές το βράδυ τον εκλογών, ο Πρετεντέρης ξεστόμισε κάτι που πέρασε απαρατήρητο, ότι το κόμμα ΝΙΚΗ το “στηρίζουν” αυτοί. σσ οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

Δείτε το επίμαχο σημείο  στο βίντεο στο 57:45 – Απίστευτα πράγματα! Το ΟΜΟΛΟΓΕΙ ο Πρετεντέρης στον ΑΕΡΑ!

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%92%ce%99%ce%9d%ce%a4%ce%95%ce%9f-%ce%9d%ce%a4%ce%9f%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%a4%ce%9f-%ce%a4%ce%9f-%ce%9a%ce%9f%ce%9c%ce%9c%ce%91-%ce%9d%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%a4%ce%9f-%ce%9f/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .