Σάββατο, Μαΐου 6

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ο κ. Μητσοτάκης αντιμετωπίζει την χώρα σαν να είναι τσιφλίκι του»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ο κ. Μητσοτάκης αντιμετωπίζει την χώρα σαν να είναι τσιφλίκι του»

«Για ιδιοκτησιακή αντίληψη» κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στις αιτιάσεις της ΝΔ.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Το ότι ο κ. Μητσοτάκης αντιμετωπίζει τη χώρα σαν να είναι τσιφλίκι του, αυτό είναι γνωστό σε όλους τους πολίτες. Μπροστά στον πανικό της όμως από την κατακραυγή η ΝΔ καταφεύγει σε γελοιότητες».

Ακολούθως εξηγεί: «Εσκεμμένα μπερδεύουν πρωθυπουργικές αποστολές με τα ταξίδια αναψυχής. 'Αλλο είναι τα επίσημα ταξίδια του κ. Τσίπρα ως πρωθυπουργού για να συμμετάσχει σε επίσημες διεθνείς Συνόδους σε Βρυξέλλες και Μάλτα και άλλο οι 7 μέχρι σήμερα προεκλογικές περιοδείες του κ. Μητσοτάκη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που έχει μετατρέψει σε ταξί και τα ταξίδια αστραπή με στρατιωτικό ελικόπτερο, στην Επίδαυρο για την παράσταση του γνωστού ‘θεατρανθρώπου'. Ευτυχώς, στις 21 Μαΐου ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του θα είναι εκείνος που θα του δείξει την πόρτα της εξόδου από το Μέγαρο Μαξίμου».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .