Τρίτη, Μαΐου 30

ΝΑ ΓΙΑΤΙ έπαθε εκλογική συντριβή ο ΣΥΡΙΖΑ...»


Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε γιατί δεν είχε πρόγραμμα για τις ανάγκες του ελληνικού λαού. Μιλούσε μόνο για κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τις παρακολουθήσεις κι άλλες τέτοιες προεκλογικές ιστορίες που δεν αφορούσαν τον Έλληνα πολίτη που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μ' αυτές τις ακρίβειες στα είδη πρώτης ανάγκης. Μίλησε για διπλασιασμό του επιδόματος ενοικίου  με ετήσιο εισόδημα που να μην υπερβαίνει τα 5.000 ευρώ.  Δηλαδή αυτό το επίδομα είναι μόνο για αλλοδαπούς . Όλα τα επιδόματα τα πήραν από τους Έλληνες και τα έδωσαν σε μετανάστες. Το ΕΚΑΣ το πήρε ο Τσίπρας από τους χαμηλοσυνταξιούχους των 400 ευρώ για να βοηθήσει όλους αυτούς που μπήκαν παράνομα στη χώρα μας, και οι χαμηλοσυνταξιούχοι δεν μπορούν ούτε σε γιατρό να πάνε. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ανοιχτά σύνορα, όχι σε φράχτη παρόλο που γεμίσαμε με κλέφτες και εγκληματίες, δεν έμεινε σπίτι που δεν το έχουν ανοίξει και συνεχίζει να δέχεται άτομα από τριτοκοσμικές χώρες που έρχονται μόνο για παρανομίες. Πλέον ο Έλληνας φοβάται να κυκλοφορήσει ακόμη και τη μέρα!  Άλλο φάουλ για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τα είπε όλα ο Κατρούγκαλος με τη δήλωσή του. Όπως έκαψε κόσμο το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου με αυτή τη προσωπική διαφορά στις συντάξεις, άλλοι έλαβαν αύξηση κι άλλοι δεν πήραν ούτε ένα ευρώ στη σύνταξή τους. Άσε τις συντάξεις χηρείας αυτές μειώθηκαν από το 2012 με τα Μνημόνια και παραμένουν ακριβώς ίδιες λόγω νόμο Κατρούγκαλου.  Τρεις ημέρες πριν τις εκλογές σε ραδιοφωνική  συνέντευξη του ΣΚΑΙ η Θεανώ Φωτίου  είπε  ότι η μεσαία τάξη έχει φτωχοποιηθεί» και το εισόδημά της είναι στα 5.000 ευρώ. Στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν  ως μεσαία τάξη τα 5.000 ευρώ το ετήσιο εισόδημα ! Η κ. Φωτίου δεν προσδιόρισε ποιους ωστόσο εντάσσει στα υψηλά εισοδήματα τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ σκόπευε για να φορολογήσει. «Μεσαία τάξη δεν είναι μόνο αυτός που έχει αυτό το εισόδημα, είναι και αυτός που θεωρεί τον εαυτό του μεσαία τάξη», είπε χαρακτηριστικά. 

Με τούτα και με τ' άλλα βρεθήκαμε και πάλι με κυβέρνηση Μητσοτάκη ! 

Ο Μητσοτάκης έκανε αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους και σε μερικά τμήματα έδωσε και κάρτες για Σούπερ μάρκετ των 100-150 ευρώ. 

Ο Τσίπρας δεν ανακοίνωσε καμιά οικονομική βοήθεια το μόνο που έλεγε συνεχώς -δικαιοσύνη για όλους- τι εννοούσε άγνωστο. Δεν είχε κάποιο πρόγραμμα να τραβήξει τους Έλληνες, Και αυτό το ποσοστό που πήρε είναι από αλλοδαπούς που ψηφίζουν γιατί κακά τα ψέματα ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μόνο για τους αλλοδαπούς αυτούς πραγματικά βοηθούσε οικονομικά, και οι Έλληνες ξένοι μέσα στον τόπο τους.

Δεν έκανε ποτέ ουσιαστική αντιπολίτευση που να καυτηριάζει τα κακώς κείμενα και έργα της κυβέρνησης Μητσοτάκη , κόλλησαν στις παρακολουθήσεις και όχι στη φτωχοποίηση των Ελλήνων, στις δυσκολίες της καθημερινότητας, της ακρίβειας, στην ακρίβεια των ενοικίων που τα έχουν φτάσει Στο Θεό, και θα δούμε σε λίγο οικογένειες να κοιμούνται κάτω από γεφύρια. Στα σαράβαλα ακίνητα που πουλάνε  σε  τιμές σα να είναι καινούργια.  Η αντιπολίτευση του Τσίπρα γενικά  ήταν λαπάς άγευστος, και άχρωμος, και μη ξεχνάμε και σε ότι έφερνε για ψήφιση ο Μητσοτάκης στη βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε ΝΑΙ σε ΟΛΑ !

Τι καλό έβαλε στο πρόγραμμά του ο Τσίπρας για τους πολίτες Έλληνες; Ούτε για αύξηση μίλησε σε χαμηλοσυνταξιούχους που κλείδωσε ο νόμος Κατρούγκαλου, ούτε επιδόματα . Είπε ο Τσίπρας ότι έδινε τη 13 η σύνταξη και την έκοψε ο Μητσοτάκης, αυτό δεν ισχύει γιατί ποτέ δεν έλαβαν οι συνταξιούχοι τη 13η σύνταξη,  τα Χριστούγεννα ελάμβαναν σαν έκτακτο  βοήθημα 200-300 ευρώ και όχι σε όλους τους συνταξιούχους ανάλογα με το αν είχαν ακίνητο ή όχι.

Εν ολίγοις το κόμμα αυτό βοήθησε να έρθουν πολλοί παράνομοι στη χώρα μας και μας έχουν ρημάξει τα σπίτια μας, και γι αυτό πάτωσε . 

Κρίμα, γιατί την προηγούμενη τετραετία τον πιστέψαμε και μας πρόδωσε στο Δημοψήφισμα, έπρεπε τότε να μιλήσει στον ελληνικό λαό να κάνει διάγγελμα και να πει τι αντιμετώπιζε από την ΤΡΟΙΚΑ και να ζητήσει τη γνώμη αυτών που τον εμπιστεύτηκαν, δεν το έκανε όμως κι αυτό ήταν μεγάλη προσβολή για τους Έλληνες ψηφοφόρους του.

Φαντομάς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .