Σάββατο, Μαΐου 20

Έλληνες, πριν ψηφίσετε διαβάστε κι αυτό!---Αυτούς θα ψηφίσετε που μας ξεπούλησαν σε ευρωπαϊκά σκλαβοπάζαρα, αυτούς που εξόντωσαν την Ελληνική βιομηχανία, αυτούς που φτωχοποίησαν έναν ολόκληρο λαό για να γίνουν πάμπλουτοι αυτοί;

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ! --ΠΑΣΟΚ Γώργιος Α. Παπανδρέου από το Καστελόριζο.


Απρ. 2010
Γιώργος Α. Παπανδρέου από το Καστελόριζο μας ανακοίνωσε ότι μας αιχμαλωτίζει ισόβια στα  Μνημόνια 

 

Σαμαράς: Δύο χρόνια σκίζω τα μνημόνια


Σαμαράς: «Εγώ σκίζω κάθε μέρα τα μνημόνια σελίδα σελίδα»

 

ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ; ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

Με συνεχείς αναφορές στην «κρισιμότητα» της εκλογικής αναμέτρησης και θέτοντας ευθέως το ερώτημα «Θέλετε να προκληθούν πρόωρες εκλογές, αστάθεια και αβεβαιότητα;» ο πρωθυπουργός, στην κεντρική του προεκλογική ομιλία στο Σύνταγμα, εξαπέλυσε νέα δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να τον κατονομάσει ούτε μια φορά, ενώ αναφέρθηκε πάλι στο ζήτημα της χαλαρής ψήφου, τονίζοντας πως «τώρα έχει γίνει ο μεγαλύτερος κίνδυνος». 

 

2015 ΣΥΡΙΖΑ--Βίντεο: Όταν ο Τσίπρας θα καταργούσε το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο!

Είναι προφανές ότι αυτό το βίντεο ο Αλέξης Τσίπρας θα ήθελε να το εξαφανίσει, δυστυχώς όμως υπάρχει για να θυμίζει στον κόσμο πιο είναι το επίπεδο του πολιτικού προσωπικού στην Ελλάδα.

 

 

Θέλετε να συμβάλετε σ' αυτό το αισχρό σύστημα με ψεύτικη δημοκρατία και ψεύτικες υποσχέσεις; 

 Σκεφτείτε και κάντε αυτό που εσείς θεωρείτε σωστό για εσάς, για τα παιδιά σας, για την χώρα σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.