Δευτέρα, Μαΐου 29

Μεγάλη επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων στον Έβρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος για την σύλληψη…. συνοριοφυλάκων από τον Έβρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «Αδιάφθοροι» ερευνούν υποθέσεις διακίνησης μεταναστών στις οποίες φέρονται να εμπλέκονται και συνοριοφύλακες που υπηρετούν στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης του Διδυμοτείχου, με έδρα το Ισαάκιο.

Η εξάρθρωση άρχισε από τη σύλληψη διακινητών στην Καβάλα, που υπέδειξαν συνοριοφύλακες τους οποίους πλήρωναν για να τους αφήνουν να περνούν τα σύνορα. 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες 13 αστυνομικοί που υπηρετούν στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου έχουν προσαχθεί και εξετάζονται ενώ έχουν πραγματοποιηθεί έρευνες και σε σπίτια. Το Εσωτερικών υποθέσεων είναι στην περιοχή από χθες και σήμερα το πρωί ξεκίνησε την επιχείρηση του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έρευνα που είναι σε εξέλιξη από τον περασμένο Οκτώβριο ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενοι οι αστυνομικοί να είχαν συνεργασία με κυκλώματα δουλεμπόρων, με το αζημίωτο. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας.

 .zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .