Τετάρτη, Μαΐου 17

Να χαίρεστε τον Κουκοδήμο σας κ. Μητσοτάκη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ

Να χαίρεστε τον Κουκοδήμο σας κ. Μητσοτάκη

Ο Κώστας Κουκοδήμος είναι Δήμαρχος Κατερίνης, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και  γνωστός αθλητής στα νιάτα του. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την Πολιτική και τα Αυτοδιοικητικά. Οι επιλογές αυτές έχουν ένα κάποιο τίμημα διότι είτε στο Κοινοβούλιο είτε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υπάρχει δημόσια έκθεση. Τα πεπραγμένα περνούν από μικροσκόπιο.

Ο Κώστας Κουκοδήμος, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, αποφάσισε να περάσει στην τελική φάση ενός περίεργου διαγωνισμού για την προμήθεια λαμπτήρων από τον Δήμο Κατερίνης. Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας για να ανοίξει ο διαγωνισμός προκαλεί την ευεξήγητη καχυποψία. Τι έπαθε ο Δήμαρχος και ξαφνικά σπεύδει να ανοίξει έναν δημόσιο διαγωνισμό, κάτι εικοσιτετράωρα πριν από την κάλπη της Κυριακής; Το δεύτερο ερώτημα είναι ακόμη σημαντικότερο. Γιατί ο Κώστας Κουκοδήμος εκτίθεται ανεπανόρθωτα ανοίγοντας έναν διαγωνισμό με έναν και μοναδικό διαγωνιζόμενο; Με μία και μοναδική προσφορά και μάλιστα με προσφερόμενη τεχνολογία από την εποχή των τεχνολογικών δεινοσαύρων και όχι με την παροχή εκ μέρους του διαγωνιζόμενου τεχνολογία led που είναι πλέον απαραίτητη για τον δημόσιο φωτισμό.

Προφανώς ο Δήμαρχος Κατερίνης έχει τους λόγους του και οι λόγοι αυτοί όπως καταγγέλλει επισήμως η Αντιπολίτευση στον Δήμο, έχουν να κάνουν με το ίδιο το περιεχόμενο του διαγωνισμού. Ένας διαγωνιζόμενος, μία προσφορά, παλαιά τεχνολογία, Με λίγα λόγια έχουμε να κάνουμε με «οσμή σκανδάλου».

Προφανώς ο κ. Κουκοδήμος επέλεξε να ανοίξει τώρα τον περίεργο αυτό διαγωνισμό  μέσα στην προεκλογική φασαρία, προκειμένου να περάσει απαρατήρητη η όλη διαδικασία. Έχουν γνώση οι φύλακες ωστόσο.

Παρακολουθείστε το video – καταγγελία που έφθασε στη Ζούγκλα.

 

 

https://www.zougla.gr/politiki/article/na-xereste-ton-koukodimo-sas-k-mitsotaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .