Δευτέρα, Μαΐου 1

Αλλαγή πλεύσης για τον Άκη Πετρετζίκη – Ξεκίνησαν εργασίες για το νέο του επιχειρηματικό βήμα

Στα Σπάτα «μετακομίζει» ο σεφ
Αλλαγή πλεύσης για τον Άκη Πετρετζίκη – Ξεκίνησαν εργασίες για το νέο του επιχειρηματικό βήμα

Ο Άκης Πετρετζίκης πρόσφατα έβαλε λουκέτο σε όλα τα μαγαζιά εστίασης που είχε στην Αθήνα. Η επιχείρησή του σεφ με την ονομασία «Kitchen Lab» τέθηκε υπό εκκαθάριση σύμφωνα με το ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) και παράλληλα αποφασίστηκε η μεταφορά της έδρας.

Ο σεφ όμως ήδη ετοιμάζεται για αλλαγή πλεύσης στα επιχειρηματικά του σχέδια και μάλιστα οι εργασίες

έχουν ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας το πρωί της Τετάρτης (31/05) στον «αέρα» του «Πρωινού», ο Άκης Πετρετζίκης δημιουργεί ένα πολύ μεγάλο κτήμα δεξιώσεων στα Σπάτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Μπάκας ανέφερε: «Πρόκειται για οικόπεδο 7-8 στρεμμάτων, μέσα στο οποίο έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες και μέσα στο οποίο θα χτιστούν τρία κτίρια για να μη βρέχεται ο κόσμος όταν γίνονται οι δεξιώσεις γάμου και δύο πλατό. Όλα τα γραφεία του Άκη Πετρετζίκη που βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή θα μεταφερθούν στα Σπάτα, όπου εκεί θα γίνονται και τα γυρίσματα και εκεί θα βρίσκεται και η καινούρια εταιρεία, που θα ονομάζεται “Άκης Πετρετζίκης hub”».


Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .