Σάββατο, Μαΐου 20

Να πως φαίνεται πως η ΝΔ χάνει τις εκλογές και ότι το ΣΥΡΙΖΑ είναι μία απο τα ίδια


Βιαστική Συμφωνία Υπουργείου Υγείας και Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Κοινό δελτίο τύπου υπουργείων Υγείας και Ανάπτυξης 18.5.2023

Τη συμφωνία Υπουργείου Υγείας και Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)– Περιφερειακό Γραφείο για την Ευρώπη για την εκπόνηση από τον ΠΟΥ του έργου «Ανάπτυξη και Εφαρμογή Πλαισίου Μέτρησης και Αξιολόγησης της Ποιότητας της Υγειονομικής Περίθαλψης στην Ελλάδα», υπέγραψαν σήμερα ο Υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης

και ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΠΟΥ Ευρώπης, Δρ Hans Kluge (υπέγραψε μέσω τηλεδιάσκεψης), παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων (καλύπτει το χρηματοδοτικό μέρος της συμφωνίας), κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Η παρουσία των Λιμού και Γεροτζιάφα σε μια μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνει την άποψη πως θα έχουμε συνέχεια με το εμπόριο φαρμάκων για το καλό μας, όπως έγινε με τα μνημόνια.

Όλα αυτά ενώ φαίνεται πως υπάρχει διαταγή του ΝΑΤΟ να μη ασχολείται κανένας με το νέφος απο την Ουκρανία.

Όπως με τον WHO δεν μπορούσες να γράψεις ή να πείς στα ΜΜΕ πως τα εμβόλια είναι άχρηστα και επικίνδυνα, έτσι και με το ραδιενεργό και τοξικό νέφος δεν θα επιτρέπεται καμμία αναφορά. Οι αντίθετοι θα διώκονται και οι ψεκασμένοι θα γίνονται πρωθυπουργοί.

Στα μελλοντικά projects που έχουν όλοι συνυπογράψει είναι:

  1. η αποχή απο κάθε αναφορά σε τοξικό/ραδιενεργό νέφος απο την Ουκρανία που πάει σε όλη την ΕΕ, μήπως χαλάσει η συνταγή με τη στήριξη του Ζελένσκι. Παίζονται λεφτά στην ανοικοδόμηση της Ουκρανίας.

  2. η ενσωμάτωση της κλιματικής αλλαγής στο νομικό πλαίσιο προστασίας της υγείας σε κάθε χώρα μέσω WHO.

Και οι άπιστοι θα πιστέψουν.

 https://zcode-gr.blogspot.com/2023/05/blog-post_99.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .