Δευτέρα, Μαΐου 8

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ο Λαός λέει το εξής ” ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ” έτσι δεν είναι Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ .

1. Βάλατε τον αποτυχημένο Καρατζαφέρη μπροστά να υποστηρίξει τις θέσεις της Κυβέρνησης για Συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου .

2. Βάλατε τον Αποτυχημενο Καρατζαφέρη να βγαίνει στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και όχι μόνο να υποστηρίζει ανοιχτά την Ν.Δ αλλά και να προκαλεί και να εκβιάζει τον Ελληνικό Λαό αν δεν ψηφίσει την Ν.Δ η Ελλάδα θα καταστραφεί .

3. Βάλατε το αποτυχημένο Καρατζαφέρη να βάλει τους αποτυχημένους Βουλευτάς του στο Κόμμα του ο επικεφαλής του ΕΑΝ προκειμένου να σπάσει η συμμαχία με τις άλλες Δεξιές Πατριωτικές Δυνάμεις και τα καταφέρατε .

4. Μέχρι την στιγμή που Ο Αρχηγός του ΕΑΝ είχε δηλώσει ότι θα είναι επικεφαλής του Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ του Κασιδιάρη Αχυράνθρωπο τον ανεβάζατε Αχυράνθρωπο τον Κατεβάζατε και τον περάσατε γενεές 14 . Όταν όμως δήλωσε ότι δεν θα είναι με τον Κασιδιάρη τότε όλον τα στόματα έσταζαν Μέλι και τον κάνατε θεό .

5. Νομοθετήσατε τρεις φορές προκειμένου να πετύχετε να κόψετε την κάθοδο στις εκλογές το Κόμμα του Κασιδιάρη , και μάλιστα κατηγορήσατε όλους τους άλλους που δεν σας ακολούθησαν λες και ήταν σκυλάκια σας και τους σέρνεται με το λουρί.

6. Κάνατε την χειρότερη παρέμβαση στο ανώτατο δικαστήριο προκειμένου να προλάβετε μήπως οι Δικαστές πράξουν αντίθετα με τις Πολιτικές σας επιδιώξεις και σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

7. Καταφέρατε να βγάλετε εκτός όλα τα μικρά Πατριωτικά Δεξιά Κόμματα προκειμένου να οδηγήσετε τον Λαό να σας ψηφίσει , και να μην χαθούν ψήφοι .

8. Επίσης εκτεθήκατε με την περίπτωση Κωνσταντοπούλου , αλλά επειδή εκεί δεν σας έπαιρνε διότι δεν θα σας ξέπλεναν όλα τα ποτάμια της χώρας μαζί τελευταία στιγμή επικυρώσατε την κάθοδο της στις εκλογές .

9. Τώρα έχετε αρχίσει το πλαν ( Β ) να βάζετε τους δικούς σας αχυρανθρώπους να κατηγορούν ειδικά τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνον αυτόν με διάφορες κατηγορίες οι οποίες όχι μόνο δεν στέκονται πουθενά , αλλά να λένε συκοφαντίες προκειμένου να δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις στον Λαό .

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ .

Τελικά είναι στο αίμα της Αγίας Οικογένειας οι Αποστασίες , οι Ίντριγκες , οι Συκοφαντίες , ο Τυχοδιωκτισμός , η Υποκρισία , το Ψέμα και οτιδήποτε άλλο εκτός από την Αλήθεια και και την ευγενή άμιλλα .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

 https://www.triklopodia.gr/%cf%80%ce%bf%cf%80%ce%b7-%ce%b6%cf%89%ce%b7-%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%83-%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b1%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%83-%ce%b3%ce%b5%ce%bb/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .