Τετάρτη, Μαΐου 24

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

 1. Σε όλες τις Ομιλίες σας , σε όλες τις περιοδείες σας , σε όλες τις Τηλεοπτικές σας εμφανίσεις θα πρέπει να αναδείξετε τα παρακάτω θέματα .

Αξιότιμες Κυρίες και Αξιότιμοι Κύριοι όλων των κομμάτων ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

Δεν είναι μόνο Ο Λαός υπεύθυνος για το αποτέλεσμα των εκλογών , και θα είναι υπεύθυνος για το επόμενο αποτέλεσμα , αλλά θα είστε και εσείς αν δεν τον βοηθήσετε να καταλάβει τι μέγα σφάλμα έκανε με τις εκλογές της 21 Μαΐου . Και συγκεκριμένα θα πρέπει.

1. Σε όλες τις Ομιλίες σας , σε όλες τις περιοδείες σας , σε όλες τις Τηλεοπτικές σας εμφανίσεις θα πρέπει να αναδείξετε τα παρακάτω θέματα .

α. ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ( Συνεκμετάλλευση – παραχώρηση Εθνικού εδάφους ) γνωρίζετε τι έχει πει και τι θέλει να κάνει Ο Εντολοδόχος Πρωθυπουργός της Παγκοσμιοποίησης .

β. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Γνωρίζετε όλοι σας τι Γολγοθά έχουμε μπροστά μας με την Νέα Δημοσιονομική Πειθαρχία ( ήδη άρχισαν να χτυπούν καμπάνες από την Ε.Ε ) και απαιτείται σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν μαξιλάρι 20 ΔΙΣ .

γ. ΥΓΕΙΑ Γνωρίζετε όλοι σας ότι προωθεί με νύχια και δόντια προωθεί την ιδιωτικοποίηση της Υγείας και επίσης γνωρίζετε για το άνοιγμα Ιδιωτικών Πολυιατρείων ανά την χώρα .

δ. ΠΑΙΔΕΙΑ Επίσης γνωρίζετε πολύ καλά ότι προωθεί με χίλιους τρόπους την ιδιωτικοποίηση της Παιδείας και επίσης γνωρίζετε τι Κάνει Η Κυρία Κεραμέως με τους Συμβούλους και τους Διευθυντες των σχολείων καθώς επίσης και με τους εκβιασμούς
προκειμένου να εκτελούν τις αποφάσεις έτσι ώστε να επιτύχουν τους δόλιους σκοπούς .

Μην αφήνετε τους πληρωμένους Δημοσιογράφους να σας συμπαρασέρνουν σε αυτά που θέλουν αυτοί, αλλά εσείς να πηγαίνετε με την δική σας ατζέντα .

Αυτά Κυρίες και Κύριοι όλης της αντιπολίτευσης θα πρέπει από αύριο να ξεκινήσετε την καμπάνια σας χωρίς βέβαια να ξεχνάτε το μέγα έγκλημα από πρόθεση ( 57 νεκροί στα Τέμπη ) καθώς επίσης και την καταστρατήγηση των ελευθεριών εννοώντας τις Υποκλοπές , έτσι ώστε Ο Λαός να μην μπορεί να πει ότι δεν είχε ενημερωθεί και να ρίχνει την ευθύνη πάλι σε άλλους.

Ο Σκοπός σας θα πρέπει να είναι η Ν.Δ . να χάσει από το παρών αποτέλεσμα τόσες μονάδες όσες που θα στερήσουν από την Ν.Δ όχι μόνο την Αυτοδυναμία αλλά και να μην είναι σε θέση να εκπληρώσει τα βρώμικα – Εγκληματικά – Ανθελληνικά σχέδια , διότι αν συγκεντρώσει 180 Βουλευτές θα χορεύει και θα τραγουδάει , αν δε συγκεντρώσει μία αυτοδυναμία τέτοια που να τις επιτρέπει να συμπαρασύρει κάποιες ή κάποιους από άλλα κόμματα θα προχωρήσει στα σχέδιά του .

Κυρίες και Κύριοι ανασκουμποθείτε και βγάλτε τον Λαό από τον Βούρκο που τον έχει ρίξει με τα Ψέματα , με την Υποκρισία , με τον Αυταρχισμό η κατ’ ευφημισμό παράταξη της Ν.Δ , διότι αυτό το κόμμα δεν είναι το Κόμμα της Ν.Δ που ήξερε Ο Λαός αλλά το Κόμμα του Κυρίου Μητσοτάκη και όχι αυτό που επικαλείται.

Και κάτι τελευταίο . Δεν ξέρω αν έγινε Νοθεία στις εκλογές αλλά θα πρέπει και εσείς να πάρετε τα μέτρα σας και να έχετε αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά τμήματα και να ελέγχεται τι στέλνει ο κάθε δικαστικός αντιπρόσωπος και τι δίνει η εταιρεία των αποτελεσμάτων , διότι την 21 Μαΐου δεν υπήρχαν αντιπρόσωποι των Κομμάτων σε πολλά εκλογικά τμήματα .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

 https://www.triklopodia.gr/%cf%80%ce%bf%cf%80%ce%b7-%ce%b6%cf%89%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%b7-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b5-2/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .