Τρίτη, Μαΐου 23

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο κέντρο της Αθήνας, εξετάζεται το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας

Τι αντίκρισαν οι μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ που έφθασαν στο σημείο.
.

Επτά λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και ενημέρωσε πως κατά την περιπολία του μαζί με συνάδελφό του στην πλατεία Βαρβακείου, ακριβώς απέναντι από την κεντρική αγορά των Αθηνών, εντόπισαν τη σορό μίας γυναίκας.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο και το απέκλεισαν. Με μία πρώτη έρευνα πρόκειται για γυναίκα, περίπου 50 ετών, η οποία έχει σημάδια στα χέρια από χρήση ναρκωτικών, αλλά και κάποια τραύματα, τα οποία μπορεί να έχουν γίνει με μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προσήλθε στο σημείο, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής, προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη αυτοψία και να ενημερώσει τους αστυνομικούς για το εάν όντως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.