Παρασκευή, Μαΐου 19

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Βρισκόμαστε λίγα 24ωρα πριν από τις κάλπες, όπου ο ελληνικός λαός καλείται ως ραγιάς να εναποθέσει στο “μαγικό κουτί” το κόμμα της επιλογής του, αφού πρώτα φρόντισαν αντισυνταγματικά και αντιδημοκρατικά (πρωτοφανές γεγονός για χώρα της ΕΕ) να απαγορεύσουν κομματικές επιλογές πολιτών, που τις απέκλεισε αυτή η καθεστωτική κυβέρνηση με (ν)τροπολογίες, εφευρήματα που δεν τα σκέφτονται ούτε κράτη στα βάθη της Αφρικής και τα οποία δεν φημίζονται για τη Δημοκρατία τους! Και λέγω ως ραγιάδες, αφού οι ψηφοφόροι καλούνται να ψηφίσουν κόμματα, που δεν έχουν διευκρινίσει ευκρινώς τις θέσεις τους – δηλαδή τα σχέδιά τους – εφ΄ όσον γίνουν κυβέρνησή! Το πρόγραμμά τους για να καταλαβαινόμαστε! Χωρίς βεβαίως και εάν το κάνανε, να δεσμευόντουσαν για την πιστή τήρησή του!

Στημένο debate στα μέτρα του Συστήματος…

Σε χρονικό διάστημα που γινόταν συζήτηση για το αν θα γίνει debate πολιτικών αρχηγών, δημόσια τοποθετήθηκα και είπα, πως δημοκρατικό είναι να γίνουν τουλάχιστον δυο debate, όλων των πολιτικών αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων που προέκυψαν από τις εκλογές του 2019, και ακολούθως των δυο μεγαλύτερων κομμάτων!

 

Όμως αυτά τα debate θα γίνονταν κατά τον τρόπο που θα αντιπροσωπεύαν την θέληση και τη βούληση του ελληνικού λαού!

Δηλαδή, με την κήρυξη των εκλογών θα έπρεπε να τεθούν προς τον ελληνικό λαό, πλειάδα ερωτημάτων περί όλων των ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και την Πατρίδα κι εκείνος να αποφάσιζε την προτεραιότητα αυτών και που θα ήταν υποχρεωμένοι οι δημοσιογράφοι να απηυθύναν προς τους αρχηγούς των κομμάτων!

Το debate όμως που προ ολίγων ημερών παρακολουθήσαμε, ήταν ένα κακοστημένο σόου, που απογοήτευσε το μεγαλύτερο μέρος του λαού και έτσι έδωσαν αυτά τα κόμματα, άλλο ένα δικαίωμα στους πολίτες να απέχουν αυτής της καθεστωτικής ψηφοφορίας!

Αλλά γιατί ήταν ένα κακοστημένο πανηγυράκι;

 

Οι συμμετέχοντες δημοσιογράφοι στο debate, είναι επιλογή των εργοδοτών τους, των συστημικών καναλαρχών, μεγαλοεπιχειρηματιών, μεγαλοεργολάβων, μεγαλοεφοπλιστών, που καθημερινά λιβανίζουν τα κόμματα Εξουσίας, από τη στιγμή που εισπράττουν ωφελήματα από την Εξουσία και έτσι τους τα ανταποδίδουν! Πώς λοιπόν αυτοί οι δημοσιογράφοι θα έκαναν ενοχλητικά ερωτήματα προς τους πολιτικούς αρχηγούς;

Άλλωστε οι ίδιοι έθεσαν υπόψη των αρχηγών των κομμάτων να γινόταν και μια ελεύθερη ερώτηση προς τους συμμετέχοντες πολιτικούς του debate και εκείνοι αρνήθηκαν! Αποδεικνύοντας πως το ερωτηματολόγιο ήταν στημένο, αφού το γνώριζαν οι πολιτικοί του debate και είχαν έτοιμες τις απαντήσεις τους! Κατ΄ αυτόν τον τρόπο εξέλειπε το στοιχείο του αιφνιδιασμού, που θα προσέδιδε εκνευρισμό στα πολιτικά πρόσωπα και που θα “αναγνωρίζονταν” από τους πολίτες – ψηφοφόρους!

Συντελείται “βία και νοθεία” από τις δημοσκοπικές εταιρείες…

Στις εκλογές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα στην Τουρκία, αλλά και λίγους μήνες πριν στην Κύπρο, αλλά και σε όλες τις τελευταίες εκλογές στην Ελλάδα, οι δημοσκοπήσεις έπεσαν παταγωδώς έξω!

Γιατί τότε, θα διερωτηθείτε, συνεχίζουν να γίνονται;

Μα γιατί διαμορφώνουν ένα προεκλογικό κλίμα, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Εξουσίας! Και αυτές οι δημοσκοπικές εταιρείες είναι μέρος του Συστήματος Εξουσίας! Αφού πληρώνονται από τα τηλεοπτικά κανάλια, που όπως είπαμε παραπάνω, ανήκουν σε μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεργολάβους, μεγαλοεφοπλιστές, άρρηκτα δεμένους με το εκάστοτε Σύστημα Εξουσίας!

Έτσι, ενισχύεται η θέση όλων εκείνων που πιστεύουν, πως αυτές οι εκλογές θα στιγματιστούν από βία και νοθεία, μετά και τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό κομμάτων από την κάλπη και τα οποία εξέφραζαν χιλιάδες πολίτες – ψηφοφόρους!

Αφού η πρώτη “βία και νοθεία” συντελείται από τις προεκλογικές δημοσκοπήσεις αυτών των δημοσκοπικών εταιρειών!

Αυτή μάλιστα η “βία και νοθεία”, πείθει όλο και περισσότερους πολίτες, από τη στιγμή που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έντονες αντιδράσεις υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι διαπιστώνουν αντίθετα αποτελέσματα, από δημοσκοπήσεις που παραγγέλλουν εκείνοι, με δικά τους έξοδα! Παγώνοντας στα χείλη το χαμόγελό τους!

Επιπλέον αξιόλογο στοιχείο φέτος, είναι η κατάταξη της Ελλάδας στην 108η θέση της ελευθερίας του Τύπου! Χάνοντας 38 θέσεις στη διακυβέρνηση της χώρας μας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

108η θέση στο σύνολο των 180 χωρών, όταν το 2002 η Ελλάδα βρισκόταν στην 19η θέση! Και δεν μιλάμε πως είμαστε τελευταίοι στα μέλη κράτη της ΕΕ, αλλά βρισκόμαστε κάτω και από τα Σκόπια, την Αλβανία, ακόμη και από την Μπουρκίνα Φάσο και άλλα κράτη της Αφρικής!

Εάν δεν είναι πολιτική ένδεια αυτή τι ακριβώς είναι;

Όταν μια κυβέρνηση παρακολουθούσε όλη την Ελλάδα και τα ΜΜΕ σιωπούν; Όταν ο Πρωθυπουργός στο debate παραδέχτηκε τις τηλεφωνικές υποκλοπές, αλλά δεν “επιτράπηκε” στους Συστημικούς δημοσιογράφους να αποκαλύψουν τον βασικό ένοχο;

Εκτός και αν πιστεύει το Σύστημα, πως βασικός ένοχος είναι ο πρώην Γραμματέας του Πρωθυπουργού και ανιψιός του, Γρηγόρης Δημητριάδης, που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη!

 

Βέβαια προσπερνώ ως προσχηματική τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, πως ζητάει κυβέρνηση ειδικού σκοπού για να προβεί αυτή στην πολιτική κάθαρση της χώρας, με τη διερεύνηση της δημοκρατικής εκτροπής και την παραπομπή των ενόχων στη Δικαιοσύνη, μέσω Ειδικού Δικαστηρίου!

Συνένοχοι στο έγκλημα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ…

Ωστόσο, αυτές οι “κατοχικές” κυβερνήσεις, Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν ήδη αποφασίσει την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας, μετά την Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά τις εκλογές του 2019 αποδέχτηκε πλήρως η ΝΔ!

Αυτά τα δυο κόμματα Εξουσίας λοιπόν, μαζί με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, έχουν ήδη αποφασίσει την συμμαχική κυβέρνηση της επόμενης ημέρας, προκειμένου να προχωρήσουν στην μοιρασιά του ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο και το Κρητικό Πέλαγος!

Που όπως εδώ και χρόνια γράφω, πως τα καταστροφικά σχέδια για την Πατρίδα μας από τον διεθνή παράγοντα δεν σταματούν μόνο στην συνεκμετάλλευση του τεράστιου ορυκτού μας πλούτου, αλλά θα προχωρήσουν ακολούθως στη συνδιοίκηση με την Τουρκία νησιών μας του Αιγαίου και θα ολοκληρώσουν με την συνιδιοκτησία αυτών!

Γράφοντας συγκεκριμένα περί αυτού του εφιαλτικού σεναρίου στις 6 Νοεμβρίου 2016, που θα μπορούσε να παρουσιαστεί σε ταινία επιστημονικής φαντασίας ή ταινία τρόμου Χίτσκοκ, που αν αποκωδικοποιήσουμε τις Παγκόσμιες εξελίξεις, θα διαπιστώσουμε, πως δεν είναι  ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ούτε σενάριο τρόμου.

Έτσι, με δεδομένη την κατάληψη των νησιών του Αιγαίου μας από “πρόσφυγες – μετανάστες”, το σχέδιο του Ερντογάν ήταν και αποκαλύφθηκε, να πυκνώσει ο εποικισμός των νησιών μας με την μεταφορά στα νησιά του Αιγαίου μας μουσουλμανικών θυλάκων.

Έτσι η Τουρκία – εν ευθέτω χρόνο – θα εμφανιστεί ως προστάτης όλων αυτών των θυλάκων ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συνδιοίκησης στο Αιγαίο (Α΄ φάση). Που η διοίκηση του Αιγαίου Πελάγους δεν θα είναι ούτε ελληνική, ούτε τουρκική. Που όμως, για την άσκηση διοίκησης θα πρέπει να έχει λόγο και η Τουρκία.

Στη Β΄ φάση προβλέπεται η δημιουργία μιας ανώμαλης κατάστασης στα νησιά μας προκειμένου η Τουρκία να επιβάλλει την πολιτιστική μετάλλαξη των νησιών μας του Αιγαίου.

Στην Γ΄ φάση θα ολοκληρωθεί η πλήρης αποστρατικοποίηση των νησιών μας, γιατί πλέον δεν θα χρειάζεται ο στρατός μας στα νησιά μας.

Έτσι, θα ολοκληρωθεί το σχέδιο συγκυριαρχίας και συνεκμετάλλευσης του αμύθητου ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο μας. Γιατί, γι΄ αυτόν τον τεράστιο πλούτο γίνεται ο καυγάς. Που τελικά θα οδηγήσει στη διχοτόμηση του Αιγαίου μας που είναι και ο διακαής πόθος των Παγκοσμιοποιητών Αμερικανών και ΝΤΠ!

Άλλωστε, δεν διερωτηθήκατε, γιατί στο φετινό Πάσχα δεν πήγε σε στρατιωτικές μονάδες για το παραδοσιακό τσούγκρισμα αυγών, ο Πρωθυπουργός, η ΠτΔ, ακόμη και αυτός ο αρχηγός του στρατού μας;

Κάνοντας το χατίρι του Ερντογάν, που εδώ και πολλά χρόνια χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει ως πρόκληση τις επισκέψεις Ελλήνων αξιωματούχων και στρατιωτικών αρχηγών στα νησιά μας;

Δεν πείθεστε, όταν πληθαίνουν στον ορίζοντα τα σημάδια προπαρασκευαστικών ενεργειών των ΗΠΑ για διαμεσολάβηση διευθέτησης Ελληνοτουρκικών προβλημάτων, λέγε, συνεκμετάλλευση του πλούτου στις θάλασσές μας;

Έδαφος που κατάλληλα προετοίμασε το συμβουλευτικό όργανο του Πρωθυπουργού, το ΕΛΙΑΜΕΠ, με τελευταία δημόσια παρέμβαση του Προέδρου του Θάνου Ντόκου, ο οποίος μίλησε για τη δημιουργία ενός “μεγάλου συνεταιρισμού κρατών, που θα συνεκμεταλευτεί τους ενεργειακούς πόρους της Μεσογείου”! Που συνεχώς στα Συστημικά κανάλια υπέρ αυτής της ενδοτικής απόφασης υπερθεματίζει η Ντόρα Μπακογιάννη και ο “λαγός” του Συστήματος Γιώργος Καρατζαφέρης!

Δεν πείθεστε, όταν πρόσφατα η Deutsche Welle αποκάλυψε, ότι μετά τις εκλογές στην Τουρκία και την Ελλάδα, θα υπάρξει διεθνής διαμεσολαβητική προσπάθεια επίλυσης ζητημάτων Τουρκίας και Ελλάδος! Αλήθεια, ποια ζητήματα θέτει η Ελλάδα προς την Τουρκία;

Πρόδωσαν και συνεχίζουν να προδίδουν την Κύπρο μας…

Αλλά να ήταν μόνο το Αιγαίο και το οποίο θα ανακηρυχτεί υπό ελληνική αμφισβήτηση; Είναι και η Κύπρος, η Μεγαλόνησός μας!

Από την στιγμή που ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αποκάλυψε προ ημερών στην εφημερίδα “Εστία”, ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προωθούσε αίτημα των ΗΠΑ για διακοπή γεωτρήσεων στην Κύπρο, στην κυπριακή ΑΟΖ, προκειμένου να μη διαταραχτεί ο Ελληνοτουρκικός διάλογος!

Όταν επίσης, καταγγέλθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πως  προωθούσε την ιδέα κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου διά μέσω της Τουρκίας, με ταυτόχρονη παράκαμψη της Κύπρου!

Αλλ΄ όμως αυτή η πολιτική, δεν είναι πολιτική Κυριάκου Μητσοτάκη! Είναι η προδοτική κληρονομιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα παιδιά του Ντόρα και Κυριάκο!

Σας θυμίζω τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς στο βιβλίο του “Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια ”, όπου στις σελίδες 208/209 αναφέρει επί λέξει:

«Μου λέει ο Γιλμάζ (σ.σ. παλιός γνώριμος του Κων. Μητσοτάκη, ΥΠΕΞ της Τουρκίας, αλλά και Πρωθυπουργός της): “Εμείς οι Τούρκοι ξέρουμε ότι όποια λύση και να δώσουμε στην Κύπρο, εσείς οι Έλληνες σε δέκα χρόνια θα ΄χετε κυριαρχήσει στο νησί οικονομικά και θα κάνετε την Κύπρο ελληνικό νησί. Κι εμείς δεν μπορούμε να δεχτούμε 80 μίλια από τα νοτιοδυτικά παράλια της Τουρκίας να έχουμε ένα ελληνικό νησί.”!

Εγώ φυσικά του είπα:

“Πραγματικά με εκπλήσσεις. Αν πράγματι, λέω, έτσι πιστεύετε, τότε να έχετε το θάρρος και την εντιμότητα να μας το πείτε καθαρά. Βεβαίως, δεν θα χαρίσουμε το έδαφος. Να πάρουμε το έδαφος που μας ανήκει και πάρτε εσείς τη Βόρειο Κύπρο και κάντε την ό,τι θέλετε…”»!

Αλήθεια, γιατί από τότε, οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έπραξαν όσα οι Τούρκοι φοβόντουσαν, παρ΄ ότι κατείχαν το Βόρειο τμήμα της μετά την εισβολή του Αττίλα;

Αλήθεια, η Κύπρος είναι χωράφι της Οικογένειας Μητσοτάκη και την πουλούν όποτε θέλουν παραδίδοντας ελληνικό έδαφος;

Θέλετε λοιπόν και άλλες αποδείξεις για τους απάτριδες των Αθηνών;

Έχετε την ευκαιρία να τους καταψηφίσετε!

 Διαφορετικά η ιστορία για καταγράψει την συνενοχή στο εθνικό έγκλημα, όσων ψηφίσουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ!!

 https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%83-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%cf%89%ce%bd/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .