Σάββατο, Μαΐου 20

Πλήρωνε ραγιά το ρωσικό εμπάργκο για να θησαυρίζουν οι εταιρείες που συνδέονται με την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Πλήρωνε ραγιά το ρωσικό εμπάργκο για να θησαυρίζουν οι εταιρείες που συνδέονται με την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Η εταιρεία ΓΕΚ Τέρνα που συνδέεται με τον υπουργό ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ Πενταπλασίασε τα κέρδη της σε ένα μόλις χρόνο, το 2022, λόγω φυσικά του εμπάργκο στην Ρωσία.

Την ίδια στιγμή, ο έλληνας παραγωγός δεν μπορεί να πουλήσει ούτε ροδάκινο στην Ρωσία. Ο έλληνας ξενοδόχος δεν μπορεί να έχει ούτε έναν τουρίστα από την Ρωσία.

Ο έλληνας πολίτης αλλά και ο έλληνας επιχειρηματίας, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, πληρώνουν

τετραπλάσιες τις τιμές του ρεύματος, ο έλληνας αγρότης τριπλάσιες τις ζωοτροφές και τα λιπάσματα, καθώς φυσικά και υπερτιμημένη την βενζίνη και το πετρέλαιο, λόγω του εμπάργκο στην Ρωσία.

Απόσπασμα από την εφημερίδα Documento που κυκλοφορεί σήμερα

Οι εφοπλιστές καναλάρχες που επέβαλαν την εχθρική στάση της Ελλάδας κατά της Ρωσίας, θησαυρίζουν από το εμπάργκο, επειδή πολλαπλασιάστηκαν τα ναύλα για την μεταφορά πετρελαίου και φυσικού αερίου. Οι εφοπλιστές – καναλάρχες είναι μεταξύ αυτών που θησαυρίζουν επίσης μεταφέροντας ρωσικό πετρέλαιο.

Μην αναρωτιέστε λοιπόν γιατί η Ελλάδα επέβαλε εμπάργκο στην Ρωσία, χωρίς να ζητήσει ταυτόχρονα αντίστοιχες κυρώσεις κατά της Τουρκίας, η οποία κάνει τα ίδια και χειρότερα εδώ και δεκαετίες.

Το ρωσικό εμπάργκο πληρώνει τους ολιγάρχες, όπως τους πληρώνει και η Τουρκία.

 

 /elladafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.