Κυριακή, Μαΐου 7

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ από τις εκλογές! «ΜΑΥΡΟ σε όλους για να ξεβρωμίσει ο τόπος» ζητάει ο Ολυμπιακός...

Για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός μέσα από επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία του ντέρμπι με την ΑΕΚ χαρακτηρίζο...
Για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός μέσα από επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία του ντέρμπι με την ΑΕΚ χαρακτηρίζοντας "εξευτελισμένο" το πρωτάθλημα.


ΑΕΚ και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι 0-0 για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League, με τη μάχη του τίτλου να συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.Ωστόσο, οι Πειραιώτες εμφανίζονται με έντονα παράπονα για τη διαιτησία, διαμαρτυρόμενοι μεταξύ άλλων για την ακύρωση του γκολ του Μπακαμπού με μια σκληρή ανακοίνωση που παραμονές εκλογών μάλιστα δίνει και το σύνθημα... «ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τόπος».

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε σε ένα απολύτως εξευτελισμένο πρωτάθλημα κόντρα σε απίθανους που παρά την «τεχνολογία» κόβουν με ανύπαρκτα οφσάιντ τετ α τετ της ομάδας μας, ακυρώνουν γκολ και εφευρίσκουν φάουλ εναντίον μας κλείνοντας τα μάτια σε φάουλ και κάρτες αντιπάλων.
Θα συνεχίσουμε αλύγιστοι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.
Η σήψη στο ποδόσφαιρο είναι φυσικό επακόλουθο της παράδοσής του σε φασίστες και ποινικούς κάθε είδους και τον μέγα λαθρέμπορο που τους προστατεύει, όπως προστατεύει και όλο το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα με την ανοχή και ενίοτε με την στήριξη των κυβερνήσεων.
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τόπος». 

 http://www.press-gr.com/2023/05/blog-post_4.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.