Πέμπτη, Μαΐου 25

Νέο αλαζονικό «όχι» Μητσοτάκη σε debate με τον Τσίπρα: Ξέρουμε ποιος θα είναι πρώτος στις εκλογές (video)

Στην αρχή της συνέντευξης έλεγε ότι «τίποτα δεν εγγυάται» πως θα ξαναείναι πρωθυπουργός αλλά μόλις τέθηκε το θέμα του debate με τον Αλέξη Τσίπρα, τα πράγματα άλλαξαν.

«Φυλάει τα ρούχα του» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού αρνείται και πάλι να προχωρήσει σε debate απευθείας με τον Αλέξη Τσίπρα πριν τις εκλογές του Ιουνίου, επικαλούμενος αυτή τη φορά τη μεγάλη διαφορά που κατέκτησε το κόμμα του έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον Alpha, o κ. Μητσοτάκης κλήθηκε να απαντήσει στο αν θα γίνει τελικά το debate ανάμεσα στους δύο, όπως είχε δεσμευτεί ο ίδιος πριν τις εκλογές

του Μαΐου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε με αλαζονεία ότι το ζήτημα του ποιος θα είναι πρωθυπουργός την επόμενη ημέρα έχει ήδη ξεκαθαριστεί και για αυτόν τον λόγο δεν θεωρεί σκόπιμη μια αντιπαράθεση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Νομίζω ότι αυτό το debate δεν έχει λόγο να γίνει γιατί πολύ απλά δεν νομίζω ότι υπάρχει ζήτημα για ποιος θα είναι πρώτος. Άρα νομίζω ότι σε αυτό το ερώτημα απάντησε η ίδια η κάλπη», είπε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω ότι αυτό το debate δεν έχει λόγο να γίνει γιατί πολύ απλά δεν νομίζω ότι υπάρχει ζήτημα για ποιος θα είναι πρώτος. Άρα νομίζω ότι σε αυτό το ερώτημα απάντησε η ίδια η κάλπη», είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, στην αρχή της συνέντευξης ο κ. Μητσοτάκης είχε μια… αρκετά διαφορετική γραμμή: «Εγώ θα φύγω από αυτό το γραφείο και τίποτα δεν μου εγγυάται ότι θα ξαναγυρίσω. Αυτό εναπόκειται στον ελληνικό λαό. Και πρέπει να το γνωρίζει αυτό ο ελληνικός λαός ότι αν επιθυμεί να ξαναείμαι εγώ σε αυτή τη θέση πρέπει να έρθει να με ψηφίσει, δε θα γίνει με κάποιον μαγικό αυτόματο τρόπο», είπε συγκεκριμένα.https://www.koutipandoras.gr/article/neo-alazoniko-ochi-mitsotaki-se-debate-me-ton-tsipra-xeroume-poios-tha-einai-protos-stis-ekloges-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .